Header

Header
Akira~Chan

presenting Mrs Aidy Shahril :)

| Sunday, March 15, 2009





salam!!
tadaima!!
qila in da house!!

it has been 2 weeks since our akad-nikah day
and i've almost forgot to blog n update my news to my beloved readers

kepada semua yang hadir ke kenduri -- TQ so very much for coming.. mohon maaf dari pihak qila dan family andai ada salah dan silap kami sepanjang majlis..dan maaf kalau ade yang tak terlayan oleh pengantin dan keluarga..hari itu tersangatla ramai yang hadir..jemputan yang dijangka seramai 1000 lebih menjadi ~3000 orang..!!

kepada yang tak hadir dan memberi sms/hadiah/kad -- terima kasih atas ingatan anda

kepada semua yang mendoakan, Alhamdulillah terima kasih.. semoga doa kalian diperkenanNya, Amin.







11 voice outs!:

{ Ladynoe™ } at: March 15, 2009 at 1:38 PM said...

comel nyeeeee....kau honeymoon kat mana?

bukit tinggi or real japan?

{ A.k.i.r.a ~ c.h.a.n } at: March 15, 2009 at 4:33 PM said...

hehe..

dua2 kot...lalala~
takdela..kat bukit tinggi je

{ dijahsaad } at: March 16, 2009 at 1:51 AM said...

Omedetou!!
Akak dah tgk gambar kat page abang fazrien..so nice!

{ A.k.i.r.a ~ c.h.a.n } at: March 16, 2009 at 2:31 AM said...

ariigato ne one-chan!!!
hehe..hari ni qila dah suk keje tau!
bile akak nak lik sini??

daku merinduimu...ting tong!!

lalala~

{ ♥ v 3 r m i L i 0 n ♥ } at: March 16, 2009 at 2:34 AM said...

heh! sweettt sgt2..^^ adehh....terharu..teruja...gembira... :)

{ A.k.i.r.a ~ c.h.a.n } at: March 16, 2009 at 3:03 AM said...

me kacih sis..
wuwu
~sila ambil aura pengantin baru ini~
hikhikhik


muahhx!!

{ ungu violet } at: March 16, 2009 at 7:54 AM said...

selamat pengantin baru qila..


nice!!!

{ xxxo } at: March 16, 2009 at 8:22 AM said...

uiks. cam kenal aje groom nyeh. oooo...rakan sekelas akak mase skolah SMKSA dulu laa.haiiihh. keciknye dunia.

nyway, gongrats!! :)

p/s: ase2nye sempat knal qilah kejap je kan kat bilik tutor 2 tu.ye dok? ngeee :D

-k.aina-

{ A.k.i.r.a ~ c.h.a.n } at: March 17, 2009 at 3:28 AM said...

to farah:

thanks so much farah! awak pun nampak happee dalam gambar masa honeymoon kat sabah..


to kak aina:

thank u so much!!

muahhx!

{ Faiza Muhamad } at: March 17, 2009 at 11:06 AM said...

qila sayang! sorry couldnt make it to ur wedding, takde transport la itu hari, but congratulations!!! ee bestnye dah kawinn!!!!

{ A.k.i.r.a ~ c.h.a.n } at: March 18, 2009 at 2:29 AM said...

haluu faiza! it's ok.. just pray for our happiness k? thanks for the wish. wuwuwu...sila kahwin secepat mungkin darl!!

take care~


muahhhx!

 

Copyright © 2010 Akira~chan Blogger Template by Dzignine | Header Illustration by Emila Yusof