Header

Header
Akira~Chan

bali trip; tanned under the sun! ver. 2

| Tuesday, April 28, 2009



 
gambar 1-4: morning views at our hotel, Puri Dewa Bharata

gambar 5: shopping selipar kat jalan pantai Kuta
gambar 6: Qila @ Pantai Kuta
gambar 7: orchid in bottles @ Bali Orchid Garden

gambar 8: jalan2 tengok orang buat silver kat UC Silver, Chelup
gambar 9: souvenires~

7 voice outs!:

{ Kekanak Tokyo } at: April 28, 2009 at 6:23 PM said...

nampaknya U dah stat guna DSLR tu dengan bijak.pandai dah focus ke mana sumer...bagus2.


p.s- kalu close up kan,try to avoid guna flash, baru kuar natural kaler (kat kasut tu flash kan?)

{ A.k.i.r.a ~ c.h.a.n } at: April 29, 2009 at 12:59 AM said...

hehe..

dah mula pakai dah..
cik abg saya yang amik gambar kasut tu
hehe..

nyway, thanks for ur comment

we'll improve ourselves!

{ happyichigo♥ } at: April 29, 2009 at 1:47 AM said...

qila comeyyy

suke gambar yg ade kokeshi doll!
nak gi balik gaak..naaak!!!

{ ♥ v 3 r m i L i 0 n ♥ } at: April 29, 2009 at 2:58 AM said...

cepat blk sini...rindu anda!!

{ A.k.i.r.a ~ c.h.a.n } at: April 29, 2009 at 2:39 PM said...

to dira:

cute kan picx tu..abg saya yang captured.. kitaorang dah plan bila travel mana2 nanti mesti bawak satu doll tu untuk diambil gambar wat kenangan..huuu

cubela search pakej2 murah gi bali
tak sume yang mahal tau
insyaAllah adela rezeki nak gi sana k?

to kak zila:

hehe..qila balik esok kak..so..kite jumpa next week~
ok? take care sis!

{ ungu violet } at: April 30, 2009 at 3:34 AM said...

jelesnyaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!

{ A.k.i.r.a ~ c.h.a.n } at: May 1, 2009 at 1:48 AM said...

dear farah:

choose bali as ur next destination ok??

(~_^)

 

Copyright © 2010 Akira~chan Blogger Template by Dzignine | Header Illustration by Emila Yusof