Header

Header
Akira~Chan

jigoku ramen wa hitotsu onegai!!

| Monday, May 25, 2009

entry ini special untuk dira sebab dapat inspirasi dari die..hehe
dira, ni la menu last visit qila ke SK..
qila sempat snapped gambar masa dine-in haritu
dan sempat google cari name die kat SK's website
it is Spicy Jigoku Ramen~
kira curry-type meal juga la kan
sangat sedap dan ini adalah bowl pertama yang qila berjaya 'licin'kan di outlet SK itu..haha
so far, qila dah try Chicken Katsu Curry tapi i prefer Spicy Jigoku Ramen ni more than anything.




selain daripada tu, qila telah di'promote' untuk mencuba ice cream melon kat bawah ni.. jadi qila try satu n the taste was like..auuuuuwwww! better try!



kalau cite pasal makanan Jepun ngan dira ni memang jadi never-ending stories la kan? *wink*




3 voice outs!:

{ ♥ v 3 r m i L i 0 n ♥ } at: May 25, 2009 at 1:59 AM said...

laparrr seyyhhh..nak brokoli rebusss

{ happyichigo♥ } at: May 25, 2009 at 3:49 AM said...

oooh dira tak pernah try ramen niii...curry dia nampak banyaak!!i want! i want!! aduh terliur sungguh..next time gi sk mesti dira nak try ramen niii!!

melon tu mmg sedap kan qila...buat dira nak mkn ice-cream jepun lagi...

betul qila, ni br cakap pasal japanese foods..blum masuk cerite pasal tempat2 menarik di jepun yg slalu kite idamkan nak pergi, pasal actors jepun yg kakkoii dan jdorama dan anime..mmg panjang lah nak bual..hahhaha

take care qila..

{ A.k.i.r.a ~ c.h.a.n } at: May 25, 2009 at 12:16 PM said...

kak zieyla:

issk..we're talking about the japanese meal here sis zieyla..haha
sila tukar craving food anda itu..heheh!let's say 'sushi'?

dira:

yeah, too much to talk to kan?
u shud try that.. not too spicy yet sweet-type of ramen..u will luv it.. yeah..we'll be there sumday..insyaAllah..

u take care too dira!

 

Copyright © 2010 Akira~chan Blogger Template by Dzignine | Header Illustration by Emila Yusof