Header

Header
Akira~Chan

sayonara minna!

| Friday, July 31, 2009

kurang dari 4 jam dari skarang
saya sekeluarga akan bertolak ke KLIA
Alhamdulillah semua barang dah siap pack
n thank God, berat luggage memang ngam2 ..huhu
tinggal nak kemas bilik skit2 dan habiskan masa yang tinggal ngan family
can't explain my feelings rite now
semua adala..
kawan2 yang dah fly sure tau macam mana feeling nya nak tinggalkan family tersayang kan?

kalau sempat online kat airport nanti, i'll send another entry before departure
tapi kalau tak sempat, this one should be the last lah!
dun worry, more stories to come~~ all the way from London! :)
apa2 pun.. terima kasih kepada semua kawan2 blogger ataupun en./cik/puan anonymous yang turut sentiasa mengikuti perkembangan blog saya yang biasa2 je ni

doakan perjalanan saya dan hubby selamat dan berjalan lancar ya?

keep reading my blog tau!


x.o.x.o


Departure time: 2340 (KLIA)
Arrival time: 0600 (HEATHROW)


8 voice outs!:

{ ciktutor } at: July 31, 2009 at 7:46 AM said...

take care!
good luck!

{ H A N I } at: July 31, 2009 at 7:53 AM said...

qila, take care tau...tiber2 raser sedih sgt =( huhu..

{ happyichigo♥ } at: July 31, 2009 at 8:19 AM said...

qilaaa...take care cyg!
semuga semua berjalan lancar di sana!
selamat study..bile dah settle nanti, cerite kan kpd kami pasal uk ok...walau jauh, we will remain friends yek..muah!

{ Hanis MY } at: July 31, 2009 at 8:56 AM said...

qila dearie..take care n good luck

{ fadhilah } at: August 1, 2009 at 8:07 AM said...

good luck!

dh sampai blum ni?

{ Ellyn Store } at: August 1, 2009 at 1:54 PM said...

:: Take Care & Good Luck k!

{ A.k.i.r.a ~ c.h.a.n } at: August 1, 2009 at 2:44 PM said...

kak fadhilah:

thanks sis
dah sampai dah~
:)

Ellyn:
thanks very much!
best wishes to u too

{ A.k.i.r.a ~ c.h.a.n } at: August 1, 2009 at 2:44 PM said...

kak fadhilah:

thanks sis
dah sampai dah~
:)

Ellyn:
thanks very much!
best wishes to u too

 

Copyright © 2010 Akira~chan Blogger Template by Dzignine | Header Illustration by Emila Yusof