Header

Header
Akira~Chan

rumah sewa kami di Egham

| Wednesday, August 5, 2009

our house!
(~_^)

















16 voice outs!:

{ Kekanak Tokyo } at: August 5, 2009 at 12:31 PM said...

your house looks nice and cozy. just nice for the two of you. Toilet seat marble tu....winter nanti mesti tak nak duduk pun pikir 238923 kali.hahaha

{ happyichigo♥ } at: August 5, 2009 at 3:13 PM said...

comeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeellllllllllllllllllllllllllllllllll!!!!!!

{ A.k.i.r.a ~ c.h.a.n } at: August 5, 2009 at 4:42 PM said...

kak zeti;
thanks sis. haha.. takyah tunggu winter dah.. skang pun dah sejuk..huuu

dira:
thanks dira :)
*wink*

{ H A N I } at: August 6, 2009 at 1:06 AM said...

qila, cantik la umah..dh complete..suker tgk bilik yg mcm loteng tu.. =)

{ ciktutor } at: August 6, 2009 at 2:07 AM said...

wah, cantiknyaaaaaaa

{ asleenda } at: August 6, 2009 at 2:45 AM said...

lawanye umah qila...mesti syok kan...
nk tnye skit..yg kt dapur tu nmpk cm ader botol kicap n sos...
adekah kicap cap kipas udang....?
ngeeee....:)

{ fadhilah } at: August 6, 2009 at 3:10 AM said...

bestnyer fully furnished...

{ A.k.i.r.a ~ c.h.a.n } at: August 6, 2009 at 5:17 AM said...

hani:
Alhamdulillah..terima kasih hani. masa qila tengok iklan rumah ni, die tak tunjuk semua. 1 gambar untuk je untuk satu ruang. tak sangka plak flat ni besar. kira rezekilah ni ye...:)

kak dijah:
tq kak dijah.. so far puas hati la..:)

asleenda:
ye betul!!
memang tajam mata asleenda ni..qila memang bawak sos tu.pos awal2 dan bila qila sampai sini, sos ni pun dah ada. heee

sis fadhilah:
depends sis. kalau dapat rumah yang fully furnished dengan harga berpatutan, untungla kite.. tapi ade jugak rumah yang disewa tanpa perabot. kalau untuk student macam kite ni, tak berbaloila, sebab mahal..

{ IZANJAY } at: August 6, 2009 at 3:10 PM said...

Wah...dah sampai...walau cute rumah, tapi nampak cozy sangat!dan lawa!!!!congrats!selamat menempuh idup di UK!

{ Ladynoe™ } at: August 7, 2009 at 4:50 AM said...

kau ke UK dengan encik Hubby sekali ke?

{ A.k.i.r.a ~ c.h.a.n } at: August 7, 2009 at 5:52 AM said...

kak izan:
thanks a lot sis.. Alhamdulillah..:) nanti ade rezeki kite jumpa ya? hee..

LadyNoe:
a'ah.. kalau die tak teman, melalak la i kat sini..hikhik!

{ mYeQa } at: August 7, 2009 at 10:21 AM said...

OMG. i sukeee sgt. plg suke..bathroom. hehe.

tp, kat dapur tue ade washing machine ke? ke dishwasher tue?

{ A.k.i.r.a ~ c.h.a.n } at: August 8, 2009 at 11:24 AM said...

amboi..suke bathroom sebab ade bath tub tu ek? hehe

a'ah..ade washing machine ngan dish washer skali.. sume fitted tu

{ ungu violet } at: August 8, 2009 at 3:12 PM said...

simple but nice..molek je utk 2 org duduk :)

{ The Adlin } at: August 9, 2009 at 6:40 AM said...

qila,sangat comel la rumah kamu!!!

{ A.k.i.r.a ~ c.h.a.n } at: August 9, 2009 at 7:53 AM said...

thanks Ainal.. :)

 

Copyright © 2010 Akira~chan Blogger Template by Dzignine | Header Illustration by Emila Yusof