Header

Header
Akira~Chan

food edition

| Friday, October 30, 2009




hari ini pertama kali dalam hidup, saya membuat nasi ayam sendiri.. :)
my hubby pun tak ketinggalan menolong menggoreng ayam di dapur.. tq sayang!
credit kepada junjs11@myresipi.com untuk resipi ni
Alhamdulillah, nasi sangat lembut dan wangi dengan bau butter
Ayam goreng yang diperap sangat sedap
Sos pun rasa masam manis..nyum2!
En. suami dan saya tambah nasi 2 kali plak tu.. hehe
sesiapa nak try resipi nasi ayam ni, sila click di sini


7 voice outs!:

{ Hanis MY } at: October 31, 2009 at 4:33 AM said...

wow wiii..i very like...hehe..nanti nk try la..thanks a lot for sharing my dearie..it relly does look super duper yummy!

{ A.k.i.r.a ~ c.h.a.n } at: October 31, 2009 at 6:49 AM said...

Hanis senpai:

bgus2..:) akak cube nanti k? memang sedap resipi jun ni.. kalau dah masak nanti update kat blog ye? *wink* (1p)

{ H A N I } at: October 31, 2009 at 8:03 AM said...

menyelerakan la qila =)

{ A.k.i.r.a ~ c.h.a.n } at: October 31, 2009 at 8:50 AM said...

hani:
a'ah hani baru tengok gamba, lum rasa lagi tau..kalau hani try wat nasi ayam ni sure mampu menambat hati jejaka2 di luar sana.ehe

{ + r3d lollip0p + } at: October 31, 2009 at 9:08 AM said...

mangkuk tu cumel :D

acom at: November 5, 2009 at 2:27 AM said...

waaaaaaaaaaaaaaa... (my fav..no.1) hehe

{ A.k.i.r.a ~ c.h.a.n } at: November 5, 2009 at 12:24 PM said...

i bet u..it's nice! u shud try it out! :)

 

Copyright © 2010 Akira~chan Blogger Template by Dzignine | Header Illustration by Emila Yusof