Header

Header
Akira~Chan

another snow post and avatar

| Saturday, December 19, 2009

malam kelmarin snow turun dengan lebatnya
maka pagi semalam, most places are covered with snow
apalagi, saya pun mintak en. suami snap2 gambar dari tingkap umah kami di tingkat 3 tu.. :p
masa nak buat breakfast, saya dapat msg dari Kak Muliati, another Malaysian ajak kitorang pegi snap2 gambar kat Royal Holloway (my uni)
why Royal Holloway?
sebab dekat entrance uni ade padang luas yang berlatarbelakangkan the ultimate Founders Building (ala2 Hogwarts kat cite Harry Porter tu) (assuming that any pictures taken there will turn out great with the background)

.. heee



depan rumah 1



depan rumah 2

belakang rumah




akira to aidy~chan!



luvey~duvey




from bottom to top: Kak Muliati & Sofia, Akira~chan & Aidy~chan



finally dapat gak i buat routine ni...huhu



ABC satu!!








at the same day yesterday, we went to watch Avatar in 3D muvie
it is full house and all i can say is THUMBS UP!
a big applause to James Cameron whom i believed has created another successful movie to close the movie calendar of the year
Pandora is just a beautiful place and having watch this muvie in 3D has added some X-tra factor to it!
every creatures seems to be real and colourful (that includes the fungi too..this has attract me a lot!)
totally recommended to you guys!



5 voice outs!:

acom at: December 20, 2009 at 1:30 AM said...

ABC satu, kasi kacang lebih, haha

{ A.k.i.r.a ~ c.h.a.n } at: December 20, 2009 at 4:17 PM said...

:)

{ H A N I } at: December 21, 2009 at 8:51 AM said...

qila!! sgt comel routine tu..heheh..syoknyer men snow =)

{ farah fatihah } at: December 22, 2009 at 9:04 AM said...

bestnya main snow!!!
avatar best kan!
i wish pandora tu exists!!!!

{ A.k.i.r.a ~ c.h.a.n } at: December 23, 2009 at 8:37 AM said...

hani:
thanks dear! slalu tengok orang buat, tak sangka dapat wat sendiri..hehe

farah:
yeah, best tu best farah, tapi tak lama tangan dah shaking habis... sejuk giler! i wish that way too.! cantik giler!

 

Copyright © 2010 Akira~chan Blogger Template by Dzignine | Header Illustration by Emila Yusof