Header

Header
Akira~Chan

it's December!

| Tuesday, December 1, 2009


it's the last month of the year
and the beginning of winter season :)
pagi2 lagi sudah kelihatan frost di bumbung rumah dan kereta
selama ni tak pernah nampak chimney2 rumah di sini berasap, sekarang dah banyak kelihatan
(memandangkan kitaorang tinggal sama level dengan bumbung rumah orang kat sini, jadi senang nak nampakla..heee)




3 voice outs!:

{ Kekanak Tokyo } at: December 1, 2009 at 11:25 AM said...

cepatnya sana dah starting to nampak gaya nak snow. sini still chilly, autumn tak abih lagi.

i remembered one thing i enjoyed masa christmas kat UK. beli dia nyer chocolate calender tu.everyday tekan one cokolat and dapat makan untill christmas.best giler.rasa nak makan sumer jer...hehe

{ Ili Saharudin } at: December 1, 2009 at 1:11 PM said...

hai Qila, already received ur present...sgt comel..tq so much dear..will sent urs soon~ wait ya...

{ A.k.i.r.a ~ c.h.a.n } at: December 1, 2009 at 9:37 PM said...

kak zety:
yeah, bangun pagi2 lagi rasa sejuk kemain, bile buka tingkap tengok sume dah frosted.. hehe
wah, kak zeti pena celebrate christmas kat sini ye? study kat uk ke dulu?

ili:
yeay! sampai juga hadiah new year untuk ili tu..glad u luv it! oritey! will wait for mine too!

 

Copyright © 2010 Akira~chan Blogger Template by Dzignine | Header Illustration by Emila Yusof