Header

Header
Akira~Chan

New Year and my resolutions

| Thursday, December 31, 2009

it's New Year's Eve today!
i am fully excited to enter 2010, really!
so many dreams and hopes to be realised this time
saya hanya mampu merancang dan berusaha
tapi Dia yang akan tentukan

SUAMI adalah hadiah paling bermakna untuk saya bagi tahun 2009 ini
terima kasih Tuhan kerana ciptakan dia untuk saya
Alhamdulillah :)

oleh itu, azam tahun baru saya adalah:

- jadi lebih baik, lebih produktif dan lebih kuat berusaha dalam apa jua kerja
- upgrade status PhD dalam tahun ini
- lebih banyak menabung dari tahun 2009 :)
- dan lebih banyak melancong! huhu
- seperti biasa, saya mengingatkan diri saya supaya ingatkan Tuhan, ibu bapa dan keluarga saya walau di mana saya berada..

Happy New Year everybody!


12 voice outs!:

{ + r3d lollip0p + } at: December 31, 2009 at 8:18 AM said...

selamat tahun baru qila. semoga semuanya baik2 belaka ^^ amin.

{ H A N I } at: December 31, 2009 at 8:23 AM said...

hepy new year qila =) mari meng-upgrade diri! ke arah yg lebih baik.

{ A.k.i.r.a ~ c.h.a.n } at: December 31, 2009 at 8:23 AM said...

tq kak zieyla :)
same goes to u too!
(1p)

{ Wa aka Wawek aka Siti ;) } at: December 31, 2009 at 9:54 AM said...

Happy New Year, Qila... All the best! =)

{ Hanis MY } at: December 31, 2009 at 10:07 AM said...

Yoi otoshi wo for today
akemashite omedetou gozaimasu for tomorrow...

{ ciksu } at: December 31, 2009 at 1:18 PM said...

happy new year qila!

{ hajaR::JaJa } at: December 31, 2009 at 2:26 PM said...

hi dear...

i wish u all the best 4 this coming year ok... i wish i could achieve what u're already achieved...

kter doakn ko can fulfill all ur azam k..
:)

{ diera.razali } at: December 31, 2009 at 2:44 PM said...

HEPI NUYER QILAH! nad tumpang hepi tgk kwn lame success dlm idup..smoga 2010 bri qilah lbih kjyaan..God bless u!salam..

{ A.k.i.r.a ~ c.h.a.n } at: December 31, 2009 at 8:04 PM said...

Wa:
Happy New Year to u too! :)

Kak Hanis:
Aarigatoo ne!
Akemashite omedetou gozaimasu. Kotoshi mo yoroshiku onegaishimasu :)

Sham:
tq Sham. selamat tahun baru utk sham juga :) ade plan nak tukar status tak tahun ni? hehe

Hajar:
same to u Hajar. thanks..btw, ur time will come sooner, maybe better than mine, who knows! have a good year ahead darl!

nadira:
selamat tahun baru nadira! tq so much for the wishes.. qila doakan nadira pun sukses dalam tahun 2010 ni..Amin :)

{ bed : } at: January 1, 2010 at 1:18 AM said...

ohhh, dah new year.
tamat kira point :(

but anyway,
happy new year to you and hubby!

semoga tahun 2010 akan membawa lebih banyak kegembiraan!!

{ A.k.i.r.a ~ c.h.a.n } at: January 1, 2010 at 9:33 AM said...

hye bed:
alamak, takpela bed, jangan risau k? banyak lagi games qila akan buat in the future.

Happy New Year to u too darling!
be good, be safe!

Have a nice day! :)

{ illhamshiraz } at: January 1, 2010 at 6:36 PM said...

Happy New Year Qila...

>>lebih byk melancong - just like mine lol,hehehheh

 

Copyright © 2010 Akira~chan Blogger Template by Dzignine | Header Illustration by Emila Yusof