Header

Header
Akira~Chan

stinky fruit, anyone?

| Monday, January 25, 2010




percayalah!
si empunya punya blog sudah menjumpai salah satu makanan eksotik kesukaannya!
vietnam mari pun, vietnam lah!
4 pound sekotak pun biarlah! (ku beli 2 kotak)
waheeey!!! tak sabar nak buat tempoyak colek untuk dinner malam ni!!
weeee...!


12 voice outs!:

{ Hanis MY } at: January 25, 2010 at 1:15 PM said...

Qilaaaa...waa sonoknya boleh makan "rudian" versi pelat hehe...eee..nak cikit...

{ H A N I } at: January 25, 2010 at 1:25 PM said...

hahahah..qila ni mesti kempunan tempoyak ni..xper2, smoga mnikmati dinner dgn bselera skali =)

{ r3d lollip0p ♥ } at: January 25, 2010 at 8:23 PM said...

tempoyak.. kangkung grg belacan.. teh o ais... heaven!

{ A.k.i.r.a ~ c.h.a.n } at: January 25, 2010 at 8:43 PM said...

kak hanis:
sangat seronok ok!! dinner malam ni sangat menyelerakan sampai qila tambah nasi dua kali..oops!

hani:
a'ah dah dekat 6 bulan tak dapat tempoyak..huhu..Alhamdulillah ade jugak rezeki qila nak makan durian di London ni..hehe

kak zieyla:
ouh yeah! teringat masa kite pi lunch kat Tok Jembal kan kak?? :)

{ happyichigo♥ } at: January 26, 2010 at 6:07 AM said...

waa..hepinye tgk qila excited jumppe durian..mesti berselera mkn!

stink fruit durian ke atas packaging tu? hihi

{ A.k.i.r.a ~ c.h.a.n } at: January 26, 2010 at 8:09 AM said...

hehe..me kacih dira! tapi durian die kurang manis...memang takleh banding la dengan buah durian kat msia tu..berganda2 lagi sedap dan lemak berkrim..huu..

tula pasal, kalau tak suke bau pun, janganla tulis stinkfruit tu kan? maybe bile dah ditulis mcm tu sampai bila2 mat saleh ni pun taknak makan durian kan?

{ IzanJay } at: January 26, 2010 at 10:38 PM said...

Tidak!!!!Jelesnya!!!!Takpe2...kak izan ada kurang 6 minggu je nak balik malaysia!!!!!!!nak pulun durian n tempoyak peberetku!!!!

{ A.k.i.r.a ~ c.h.a.n } at: January 26, 2010 at 11:31 PM said...

waaa! tensionnya lagi sorang nak balik msia!!! kidding! hehe.. akak balik cuti2 msia ke, atau ade research activities nak kene run kat sana? whatever it is, hav fun k?

{ aiXat.MR } at: January 27, 2010 at 5:55 AM said...

sambal tempoyak..
fuhh..
menjilat kaki..
haha~

{ IzanJay } at: January 27, 2010 at 9:30 AM said...

Balik cuti Qila...research sume fully kat sini..

{ A.k.i.r.a ~ c.h.a.n } at: January 27, 2010 at 12:45 PM said...

aizat:
cube ko jilat skit kaki ko tu skit?
nak tengok!! muahaha

kak izan:
waa...best! best! enjoy ur holiday sis!

{ aiXat.MR } at: January 28, 2010 at 6:31 AM said...

tak boleh.
nampak mcm sexual harassment nnt.
haha
=P

 

Copyright © 2010 Akira~chan Blogger Template by Dzignine | Header Illustration by Emila Yusof