Header

Header
Akira~Chan

more snow fall!

| Wednesday, January 6, 2010


kali ni lebih lebat!
media semalam melaporkan salji akan turun lebat di sekitar London dan dijangka setebal 30-40cm
malam tadi dalam pukul 9 salji dah mula turun
hampir pukul 10 saya dan suami siap2 pakai baju 3 lapis dan sarung boot merah dan keluar umah untuk main snow ball
best bangat!
sempat lagi jalan2 ke kedai dan tolong snap gambar budak2 yang excited masa salji turun..huhu

dan kat bawah ni gambar2 yang saya baru snap jap tadi dari tingkap flat







5 voice outs!:

{ Hanis MY } at: January 6, 2010 at 12:33 PM said...

waaa..snowy mmg fun kan qila.. nanti ltk gambar those kids sure cute..last time qila men guling2 this time caner plak?? mesti besh! enjoy ur snowy leisure..

{ A.k.i.r.a ~ c.h.a.n } at: January 6, 2010 at 12:41 PM said...

yeah..it was fun tapi qila main jap je kak.. tangan cepat kebas.. this time main dalam umah je.. amik sudip korek snow kat bumbung pastu wat snowman dalam umah je.hehe

{ H A N I } at: January 6, 2010 at 1:30 PM said...

hehe..bestnyer main snow..snow ni kdg2 best, tp biler dh smpi mbantutkan aktiviti mcm kt jln raya, uish..parah tu..hehe..anyway, klu wat snowman, snap yer qila..hehe

{ A.k.i.r.a ~ c.h.a.n } at: January 6, 2010 at 1:48 PM said...

you are so right honey! skang ni pun dah prob. motorway sangkut, flight delayed/cancelled, skola tutup.. nak kuar umah pun malas..

{ r3d lollip0p ♥ } at: January 6, 2010 at 2:11 PM said...

serta mlm yg pnjang..

 

Copyright © 2010 Akira~chan Blogger Template by Dzignine | Header Illustration by Emila Yusof