Header

Header
Akira~Chan

it is time to reveal..jeng..jeng..jeng

| Monday, May 10, 2010



hajar, ingat lagi favourite band kite masa skola dulu?

we used to buy their cassettes (kat kedai kaset cina separuh kat KKB tu) and play them over n over again?
kalau kite tak dapat album edition tertentu, ko akan dapatkan untuk kite? (we used to pronounce ourselves as "kite" and "kami")

ingat tak kite sama2 suke NICKY dulu walaupun dah tau die ada yang empunya? haha!

one more, ko ingat lagi tak yang westlife pernah perform kat sunway lagoon & we promised each other lain kali bile diaorang datang Malaysia, we will go and watch them performing live??

i really WISH you are here and join me cause i'm going to watch them LIVE this Friday!!!!!

but no worries dear, i'll try my best to take close-up shots of them on stage.. my seat is just 12 rows from the stage only..harap2 my lens is powerful enough to catch them clearer

well..this is definite worthy reward for what i've been doing for the past few months.. ~g.l.a.d~

p/s: maka, tema mixpod saya minggu ini adalah 'kehidupan barat' ok? *wink*

12 voice outs!:

{ H A N I } at: May 11, 2010 at 12:29 AM said...

ooo..ini rupernyer surprise tu ek.. tiber2 plak pagi ni nk dgr smua lagu westlife, ahaks!

{ hajaR::JaJa } at: May 11, 2010 at 12:51 AM said...

what???? wah i'm sooo jeles nih... yeah2 i still remember... how crazy we r bout them kn.. nicky especially.. i still love him a lot till now u know..

hehe we used to jln tepi bukit kt library 2 n talked bout westlife kn smbil m'belek album yg kter beli dgn pnuh khusyuknye.. i missed that time alot.. n now u're going to see them performing live... i'm soo hepi 4 u babe.. enjoy urself k dear..

p/s make sure u take a lot of pics nant tau.. n when u upload dkt fb make sure u tag me tau... i can't wait.. :)
nmpknye our dream come true kn... even kter xde but ur husband will b there with u... :)

{ hajaR::JaJa } at: May 11, 2010 at 12:53 AM said...

eh lupe 2 hani... dgr jgn xdgr.. they r still the best till now.. :)

{ Hanis MY } at: May 11, 2010 at 1:46 AM said...

waaaa bestnya Qila...amek gambar byk2 tau...used to like them masa blajar dulu esp the first album dgr non stop haha...lepas tu they all dah slow sket rupanya masih aktif lg skrg eh...

{ happyichigo♥ } at: May 11, 2010 at 2:39 AM said...

sejak sekolah minat westlife dan sekarang dapat tgk liiiive....wow bestnye qila....!! enjoy the show babe! dira dari kecik minat band smashing pumpkins so mmg cita2 nak gi diorang nye show....omg bile lah...ade lagi westlife ni ye qila...

{ r3d lollip0p ♥ } at: May 11, 2010 at 3:30 AM said...

west life.. band kegilaan masa zaman matrix dulu :D

{ A.k.i.r.a ~ c.h.a.n } at: May 11, 2010 at 7:23 AM said...

hani:
a'aah..sile dengar lagu2 mereka ok?

hajar:

alahai..sayu membaca ayat last ko tu ja.. insyaAllah kite akan amik gambar untuk tatapan ko ek..

kak hanis:
i will sista.. :I yeah, they all still active tapi takla segah masa mula2 launched dulu.. they've stick together for 12 years oledy.. but now brian dah takdak dah :)

dira:
dira pun ada fav band ye? insyaAllah ade rezeki mesti dira dapat tengok..

kak zieyla:
yeeha!!

{ fara } at: May 11, 2010 at 11:13 AM said...

qila..baru jer kak fara tengok iklan concert dia tu. qila yg akan pergi! wah sonotnya!! have a great time bebeh!!

{ Nay-MrsNurl } at: May 11, 2010 at 4:44 PM said...

i like that 'Better' song so much!

{ A.k.i.r.a ~ c.h.a.n } at: May 11, 2010 at 8:42 PM said...

kak fara:
tq kak.. ni memang impian jadi nyatala..haha..dari kecik minat band ni..

Nay:
you do? :)

{ IzanJay } at: May 12, 2010 at 6:26 PM said...

berapa hinggit tiket Qila??kat sini £40 lebih...terus terkubur cite2 nak pi tengok..

{ A.k.i.r.a ~ c.h.a.n } at: May 12, 2010 at 7:32 PM said...

lebih kurangla tu kak..tapi peluang ni datang skali je..so i turutkan jugak.. huhu!

 

Copyright © 2010 Akira~chan Blogger Template by Dzignine | Header Illustration by Emila Yusof