Header

Header
Akira~Chan

taman kami

| Sunday, November 28, 2010




gambar pertama di ambil semasa summer tahun ini
gambar kedua di ambil ketika autumn semasa 1st frost melanda
gambar ketiga, baru ambil siang tadi


terbaru, garden kami sudah  gondol, tiada lagi plot sayur-sayuran dan bunga-bungaan yang ada di dalam pasu semuanya dah kiok..di sini suhu waktu siang sudah 1 darjah celcius dan suhu waktu malam sudah mencapai -3 darjah celcius
jangan tertipu dengan cahaya matahari yang bersinar terang itu
walaupun seminit berdiri kat luar pun dah tak tahan


tempat lain di dalam England kecuali London sudah pun snowing
tempat kitorang je belum lagi
BBC Weather meramalkan Egham akan ditimpa salji Selasa ni.. we'll wait and see

5 voice outs!:

{ Kekanak Osaka } at: November 29, 2010 at 3:34 PM said...

tak aci..korang ada snow. dok aci. dok aci.

hari tu tengok gambar umah Akila, macam dok kat tingkat atas. Macam mana leh ada taman eh

{ A.k.i.r.a ~ c.h.a.n } at: November 29, 2010 at 9:17 PM said...

lum turun lagi snow kat sini..but expected to fall tonight..heheh

a'ah last year duk umah flat.. we've moved out already. skang duduk umah ala-ala townhouse yang ada garden :)

i bet snow ill reach osaka one day too.. ;)

{ Hanis MY } at: November 30, 2010 at 1:57 AM said...

Qilaaa stuju jgn terpedaya dengan sinaram mentari tu padahal kat luar sejuk sampai tulang huhu...best ada garden one dayyyyyy nk sgt g tempat Qila

{ H A N S } at: December 1, 2010 at 9:53 AM said...

huhuhu..cant wait 4 ur entry main2 snow mcm dolu2. heheh

{ A.k.i.r.a ~ c.h.a.n } at: December 1, 2010 at 10:42 PM said...

kak hanis:
hehe.. betul2. bestnya kalau kak hanis dapat dtg sini.. :)

hani:
insyaAllah..kalau snow lebat kat sini buleh juga qila update entry snow untuk tahun ni plak..tapi setakat ni snow die light je..lum betul2 heavy lagi..hehe

 

Copyright © 2010 Akira~chan Blogger Template by Dzignine | Header Illustration by Emila Yusof