Header

Header
Akira~Chan

i need a good rest this weekend

| Friday, December 10, 2010


minggu ni sangat penat
nak tau nape?.. boleh check dekat blog setadi lagi satu tu ya?
:)

dalam pada bz ngan study, qila dan suami masih sempat tolong kawan jaga anak diorang
dapat pahala tolong kawan ni kan
anak2 diorang pun comel
lagipun boleh cari pengalaman untuk handle kid and toddler ni
since babysit haritu, our friend cakap kitorang telah lulus menjaga anak beliau dengan jayanya.. Alhamdulillah

moga2 kami mampu menjadi ibu dan ayah yang baik satu hari nanti..
Amin...

ni ler gamba bebudak yang kitorang jaga haritu.. :)






i definitely need a good treat this weekend
thought of finishing my Randa's novel, doing self-facial treatment, pergi carboot and watching Gilmore Girls's 2nd season on bed.. :)
how about that!?
:)

Have a good weekend everybody!

* family kat Rawang sekarang tengah bergumbira di Gambang Waterpark.. jealous!!




3 voice outs!:

{ Hanis MY } at: December 11, 2010 at 7:53 AM said...

Qila nak join tgk Gilmore Girls! i likeeeee....When u need me i will follow anywhere that u tell me to....

{ happyichigo♥ } at: December 11, 2010 at 10:27 AM said...

nak join qila n hanis gaaakkkkk!!! hihihi..i luv gilmore girls....sgt girlie2..skrg dira asyik tgk csi jeee...oh babysitting, sweetnye qila...definitely one day u'll going 2be a supermommy!!! muah!!

{ A.k.i.r.a ~ c.h.a.n } at: December 11, 2010 at 1:37 PM said...

kak hanis n dira:
mari2... let's join me!! :)
mesti happening tengok ramai2 kan? :)

p/s: dira, tq.. insyaAllah mudah2an peluang itu akan tiba nanti

 

Copyright © 2010 Akira~chan Blogger Template by Dzignine | Header Illustration by Emila Yusof