Header

Header
Akira~Chan

let's start counting days!

| Thursday, December 16, 2010


iyer, daku kini meniti hari mengira waktu sahaja untuk pulang ke kampung halaman :)
ingatkan nak announce this Sunday sebab kalau ikutkan timeline it will be exactly a week before my flight back to Malaysia, tapi kesabaran sudahpun menipis
dun care..! i need to let it go! 


since awal minggu ni, semangat giler keluarkan luggage dari almari dan letak dekat lounge :)
over betul.. yela..dah setahun 4 bulan kat sini di rantau orang.. rindu keluarga, rindu makanan, rindu semuala..
hati ni dah separuh kat Msia dah rasanya.. hubby pun macam tu juga


kepada ahli keluarga dan kawan-kawan
doakanlah semoga perjalanan kami dipermudahkan, tidak delay sebab snow ataupun plane problem ya..

8 voice outs!:

{ BUNGA } at: December 16, 2010 at 8:03 PM said...

serooknya nak balik. semoga dipermudahkan urusan.. dan selamat dalam perjalanan :)

{ A.k.i.r.a ~ c.h.a.n } at: December 16, 2010 at 8:05 PM said...

Alhamdulillah ada rezeki juga dapat balik. tq Bunga :)

{ r3d lollip0p ♥ } at: December 16, 2010 at 8:39 PM said...

slm bercuti qila..
have a splendid hols in Malaya ;)

{ A.k.i.r.a ~ c.h.a.n } at: December 16, 2010 at 9:11 PM said...

tq kak zieyla
will definitely spend every moment preciously.. :)

{ H A N S } at: December 16, 2010 at 11:31 PM said...

wowwiii..mmg x sabar2 yer..smoga selamat pulang n selamat kembali smula =)

{ A.k.i.r.a ~ c.h.a.n } at: December 17, 2010 at 6:28 PM said...

tq hani.. Amin..mudah-mudahan :)

{ mYeQa } at: December 19, 2010 at 10:45 AM said...

you'll be back????!!! yeay!!!!

{ A.k.i.r.a ~ c.h.a.n } at: December 19, 2010 at 7:28 PM said...

yeah darling!
doakan kami selamat dalam perjalanan ya?

 

Copyright © 2010 Akira~chan Blogger Template by Dzignine | Header Illustration by Emila Yusof