Header

Header
Akira~Chan

another White Elephant party + list update

| Thursday, June 23, 2011

kitorang kumpulan wanita2 di Egham dan kawasan sekitarnya memang suke organise White Elephant party ni.. :) bukannya ape, boleh gather2 together, makan-makan, update stories about each other, gossip2, hehe buka hadiah dan yang penting sume dapat hadiah (cuma dapat hadiah best tak best je la)
in fact, party ni bukannya buat selalu sebab everybody is busy with their everyday chores and commitment, so once in a while it could gather everybody under the same roof and sharing laughs and fun time

qila sempat amik video for 1st person to open her present.. kalau tengok memang ramai yang join dan sangat happening ok! :)

at the end of the day, qila menang briefcase yang mengandungi 8 pcs knives yang diidamkan oleh ramai orang di White Elephant party semalam.. setelah bertukar tangan 3 kali, maka briefcase itu telah menjadi hak milikku setelah dicuri dari Kak Win! sorry sis! muahaha..

video



Kak Lina, the first person treasured the knives in the briefcase :)

oh my, Kak Linda lost her favourite table cloth..!

Kak Maswa dapat electronic measuring scale! 

Kak As, second holder of the knives.. lepas tu kene curi oleh Kak Win.. ;)  

this vase pun not stay longer with Kak Nita as it was stolen by  someone else!

Kak Liza dapat disco lamp cover

the food!! too many sampai tatau nak makan yang mana dulu..

1. lose some weight -- 2 kg at least..
2. travel up North! :) --Scotty (my husband and I discussed about this and we've decided that we aren't going to Scotland this summer, but mr hubby has another plan for me on my birthday next week! tak sabar!!!! :)
3. buy something nice with the salary i own from invigilating
4. get new day and night mascara by Rimmel :) (will check whether it is well worth to buy or not for sure..dekat iklan tv macam best je)
5. birthday gift for my sister
6. siapkan result & discussion parts for manuscript
7. report for 2nd year progress meeting
8. habiskan satu english novel
9. puasa sunat bulan rejab
10. visit any historic buildings in london
11. burn at least 200 calories a day
12. siapkan poster for France conference
13. register myself for France conference
14. get Wii Fit/XBOX.. i need this as my birthday present.. can papa? :)
15. habiskan baca satu buku islamiah
16. get anything with mushroom picture on it!
17. masak nasi kerabu.. huhu
18. remember at least 20 common species of mushroom that i have in my database
19. make a vlog  ( i decide not to make a vlog but to make videos for my 2 blogs ;)
20. make a giveaway for my blog readers
21. beli solar light for my garden (hubby kata takyah beli..pasang pelita ala2 melayu lagi cantik)
22. bake a cake/pastry/cupcakes at home
23. try new style of tudung
24. try new recipe for pasta/spaghetti
25. learn and remember 10 Q&As of everyday life conversation in Arabic

wow,  a few things to scratch more and my birthday anniversary is just around the corner! can't wait for next Wednesday!! i am turning 26!


4 voice outs!:

{ nini } at: June 24, 2011 at 1:20 PM said...

qila..lama xsinggah blog qila.bila bukak je terus mesmerized tengok header blog qila.super cute!!qila design sendiri ke?

{ A.k.i.r.a ~ c.h.a.n } at: June 24, 2011 at 3:26 PM said...

hi nini! oh, tq so much! takla.. sesangatla 'rajin' nak mendesign sendiri kan.. qila upah sumbody tolong design untuk qila.. nini interested?

{ fa10 } at: June 25, 2011 at 9:29 PM said...

akak pun suka tgk header tu...
tempah ngan saper ek? mahal tak?

{ A.k.i.r.a ~ c.h.a.n } at: June 25, 2011 at 10:28 PM said...

kak fa10,
akak leh gi kat bottom page blog saya ni and link die ada kat situ (ada link AcuRoseDayLilArt.. harga die bagi saya mampu bayar :)

 

Copyright © 2010 Akira~chan Blogger Template by Dzignine | Header Illustration by Emila Yusof