Header

Header
Akira~Chan

tq Nuffnang and TGV Cinemas!

| Friday, June 10, 2011



Salam and hi all!
as promised, i wanna share one of the good news i've received recently
it's an advance-birthday-surprise from Nuffnang & TGV Cinemas!! woo-hoo!
i happened to receive none from Nuffnang since i've signed up myself  a few years back, so it was a total surprise for me.. weeeee!
imma happy bunny yesterday and today!.. ;p

as mentioned above, i was entitled to 4 complimentary passes from TGV Cinemas to watch any muvie at any TGV's outlets in Malaysia.. any muvie ok.. dahla banyak cerita hawt kat wayang skarang..!
well.. memandangkan i ni jauh beribu batu, my sister has helped to collect those passes from Nuffnang office in KL yesterday.. and she got 'em!

disebabkan i ni adik perempuan, kakak dan auntie yang baik lagi penyayang (ecececeh...), maka tiket2 itu disedekahkan kepada adik-beradik untuk mereka enjoy themselves this weekend.. sorry, tak dapat join but tunggu akhir tahun ni.. kite pi ramai2 k?? ehem.. bagi 'hint' nampak! hahaha.. my little nephew said he wants to watch Pirates of The Caribbean, so i think my sister will go with his son's choice.. have a good time watching lanun, aiman... :))

walaupun tak dapat meng'enjoy'kan diri dengan birthday gift tersebut, my hubby told me that we are also going to cinema this weekend too... not in KL but in Staines to watch the same muvie!! yeay!! what a surprise! selalu si isteri je yang keluarkan proposal nak pegi tengok muvie.. terima kasih suamiku.. sesungguhnya engkau sangat memahami naluri isterimu ini  yang suka tengok wayang... ;) luv ya mucho!


:)



sekian, berita gembira untuk hari ini..

thank you very much Nuffnang & TGV Cinemas!
❤ u lah!!

p/s: berita tak berapa baik.. semalam kene hujan masa on the way ke uni.. balik umah terus collapsed.. kepala denyut2 sampai tak larat nak bangun... papa cook for dinner and they were sooooooo yummy and delicious! lupe jap sakit kepala.. but i think i've recovered this morning.. no headache, no loya2.. tu yang boleh buat entry ni...keke



enjoy your weekend, people!




3 voice outs!:

{ r3d lollip0p ♥ } at: June 11, 2011 at 6:32 AM said...

wuhuu !
menarik !

{ noorhafhizah } at: June 12, 2011 at 6:38 AM said...

jeles kannnnnnnn kak zila

{ A.k.i.r.a ~ c.h.a.n } at: June 12, 2011 at 4:14 PM said...

kak zieyla:
indeed!

kak fizah:
;) auwww...!

 

Copyright © 2010 Akira~chan Blogger Template by Dzignine | Header Illustration by Emila Yusof