Header

Header
Akira~Chan

kitorang pun tak miss tengok ni tau!

| Wednesday, September 28, 2011

sekarang subscribe je dengan tonton.com.my dah boleh tengok berita and drama2 kat tv3, tv9. ntv7 dan 8tv
jarang layan drama tapi kalau buletin utama tu selalulah.. 
feel tau bile dapat dengar berita bahasa melayu, kalau tak, asyik dengar english news je..
satu lagi mesti teringat kat mama ngan ayah kat msia - sebab diorang memang tak pernah miss tengok berita jam 8 ni :)


3 voice outs!:

{ happyichigo♥ } at: October 1, 2011 at 3:35 AM said...

awwww.....mesti rindu kan news in malay..sama mcm mak dira wajib tgk buletin utama

kak fizah bristol :p at: October 12, 2011 at 2:05 PM said...

qila, nape kak fiza tak boleh?asal buka tonton je dia tulis this video is not available in your region?

{ A.k.i.r.a ~ c.h.a.n } at: October 13, 2011 at 6:43 PM said...

kak fiza takleh access untuk website tu or untuk certain drama? kalau untuk website access, buleh je. tapi kalau nak tengok certain2 drama, ade yang kene blocked sebab kite dah out of region. tapi tengok berita ok kot.

 

Copyright © 2010 Akira~chan Blogger Template by Dzignine | Header Illustration by Emila Yusof