Header

Header
Akira~Chan

We had fun under the sun!

| Friday, February 6, 2009



Yeay!!
The bachelorette party ended great!
Walaupun lambat sikit mula (dalam pukul 9 lebih)
Ditambah dengan dugaan kecil
Bile tayar keta Viva kak Kinah jerlus dalam pasir pantai
Tapi Alhamdulillah
Berkat pertolongan pakcik2 n beberapa orang muda kampung terdekat
Kereta Kak Kinah bisa ditarik dalam masa beberapa saat
Berkat sorang pakcik ni yang mempunyai idea yang kitaorang dah terpikir awal2 lagi
(tapi takleh laksanakan sebab tenaga wanita kami kurang mencukupi)

Lepas breakfast, kitaorang start bermain!
1st game – Sandcastle Paling Anggun! Game ini telah dimenangi oleh group yang dianggotai oleh Kak Faizah dan Kak Gee.. the couple turtle sandcastle is sooo kawaii!!





2nd game – The Best Advice for The Bride..game telah dimenangi oleh Kak Zila..love ur advice sis!!





3rd game – How Well Do You Know the Bachelorette? Yang ini telah dimenangi oleh Kak Gee..9/10..wow!! congrats!


Last but not least – Game ‘Sumthing to do with ‘Kucing Berjalan’?..haha..sume macam blur pasal game ni.. cat-walk lah!! Haha..i really enjoy this game..sume orang sangat committed even kak dayah @ cik kurma yang pendiam dan low-profile itu pun sangat sporting untuk ber’cat-walk’.. I lyke!!! The game won by Cik Abby @ Paris Hilton Tok Jembal.. Lalala~




Sebelum balik, i bekalkan all the girls dengan paper-bag yang tak seberapa itu.. hope u girls love them! Bila nampak all the stuff, hopefully korang akan ingat akira~chan ini..


I really enjoy every moment kite di pantai tadi..n for FYI, our pictures (in my phone) all turned out CLEARLY and sooo damn CHANTEK!! Can’t wait to pass them to you all!!

Well, I’ll be back on Tuesday tau! Tomorrow I’m going back to KL..so..rakan2 seopisku..dun miss me too much, dun be naughty and take care OK? Muuaahhhx!!
~ wait for the another party's update k??

5 voice outs!:

{ Ronie } at: February 6, 2009 at 7:31 PM said...

hukalohhh..mengapakah tak buat bulan lepas lagi cik qilah??? mengapa? mengapa???

{ v e r m i l i o n } at: February 7, 2009 at 4:21 AM said...

^^ :D besh kan yestErday!!? w0wwii!! i likeee~ apa pun...love u s0 much sis..my future-gorgeous-bride-t0-be... *speechless*

{ A.k.i.r.a ~ c.h.a.n } at: February 8, 2009 at 12:16 AM said...

alala..cik roni..sowee sangat2..idea ni spontaneous je terkeluar masa end of january lepas..sorry kak..didn't mean to make it without u..

{ A.k.i.r.a ~ c.h.a.n } at: February 8, 2009 at 12:18 AM said...

kak zila..luv ya too!! thanks sis n sume orang coz berjaya 'menghappykan saya.. papa pun excited bila tengok gamba kitaorang ngah happy2 masa di party itu..

thanks for make it happened!!

{ 日月神教-任我行 } at: May 10, 2010 at 5:19 AM said...

走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,聊天室

 

Copyright © 2010 Akira~chan Blogger Template by Dzignine | Header Illustration by Emila Yusof