Header

Header
Akira~Chan

I.K.E.A

| Sunday, January 25, 2009
waaa..
TODAY~ hari shopping perabot untuk saya dan bakal suami

penat..tapi happy
perabot yang kami dah lama plan nak beli akhirnya berjaya dibeli


nota kaki:
gambar 1- list barang sudah di'plan' awal2 lagi bersama budget..
gambar 2 - bad news..sum of my favourite-to-buy-furniture dah out-of-stock!! tuuuuuuuut jap
gambar 3 - this place - definitely not in the buying-list..nantila plak..ngeh!
gambar 4 - my meja make-up bilik pengantin was inpired from this showroom section
gambar 5 - ouh..malu-malu di sebalik tirai kelambu..??
gambar 6 - actually action je tu..padahal barang nak amik satu level ngan ketinggian je..wuWu~~
gambar 7 - kesendatan kereta dengan kotak2 perabot DIY itu menyebabkan qila kene duduk bersila di belakang seat driver...cian me...

tomorrow..masa untuk pasang perabot dan deco bilik pengantin saya!! weeee!


7 voice outs!:

{ pawana } at: January 27, 2009 at 4:39 AM said...

woowowow...
x sabor nak bertandang umah comel papa ngan mama.. tapikan mama huhuhuh
7 mac nanti auntie pawana bertunang!!! waaaaaa
macam x boleh join wedding mama ngan papa la huhuhu
xper xper
buat papa n mama cute
pawana doakan majlis kalian berjalan dengan lancar dan sempurna..
selamat menempuh alam baru dalam 'perkampungan' perkahwinan..

{ A.k.i.r.a ~ c.h.a.n } at: January 27, 2009 at 4:49 PM said...

really?????!
auntie pawana nak bertunang?
bia betik?
haritu kate taknak kawen..


hehehe~
better confirmkan ngan qila lik!!

{ A.k.i.r.a ~ c.h.a.n } at: January 27, 2009 at 4:49 PM said...
This comment has been removed by the author.
{ pawana } at: January 28, 2009 at 7:39 AM said...

my auntie la mama
bukan pawana..hehehe

{ A.k.i.r.a ~ c.h.a.n } at: January 28, 2009 at 2:52 PM said...

ouh..ur auntie upenyer...
yela..kan awak dah panggil kite mama
manela tau awak tu gedik2 ayam declare diri sendiri jadi auntie lak..

heheh!! kidding!!

congrats to ur auntie k??

tuan punye badan tak nak join the club kah??

{ Ladynoe™ } at: February 3, 2009 at 4:53 PM said...

OI! tu catalog rembat tu! wahahah! I did the same too! desperate nak buat rujukan kan.
Rembat je la.

{ A.k.i.r.a ~ c.h.a.n } at: February 4, 2009 at 2:32 AM said...

haha..tau takpe.. nak wat cemane.. kalau umah dalam klang valley memang dapat..yang kite sipi-sipi nak masuk klang valley ni langsung tak dapat jadi terpaksala mengambil katalog itu..haha~


sssshhh!

 

Copyright © 2010 Akira~chan Blogger Template by Dzignine | Header Illustration by Emila Yusof