Header

Header
Akira~Chan

am broke!

| Sunday, July 12, 2009


for 19.22 kg box sent to Egham!

7 voice outs!:

{ ciktutor } at: July 13, 2009 at 1:30 AM said...

Ok lah nih..akak hari tu kurang 3 kilo je dah dekat nak sampai seratus

{ Hanis MY } at: July 13, 2009 at 2:12 AM said...

qila..air mail ker sea mail..huhu mahainyaaa..i did sent some before soming here..sea mail 19kg about nearly RM100 tapi lambat sket la.. 1 1/2 bulan..tapi hantar awal by the time we arrive duk sminggu barang2 tu sampai..

{ fadhilah } at: July 13, 2009 at 4:01 AM said...

rasa cam dah berapa kali pos barang nih. pos apa yg byk sgt tu?

{ A.k.i.r.a ~ c.h.a.n } at: July 13, 2009 at 6:43 AM said...

kak dijah:

ok ek? ok la..hikhik!


kak hanis:

ni qila hantar gune airmail..tinggal 2 minggu je lagi nak pi. so..memang kene hantar express way la sis.. nasib baik qila kongsi ngan abg..kalu tak..pokai dah ni..heee

kak fadhilah:
ni kali kedua qila anta. yang memula tu harga seratus lebih je. tapi sampai 2 bulan ke atas. yang ni paling awal 2 minggu sampai.. ala dalam tu macam2 ade, makanan kering, sos2, serunding, buku resepi..tapi majoriti stok makanan la..huuu.
btw, sis, nape ur page slalu ade error bile qila masuk..last2 die terminate page akak terus. macam ade sumthing yang ganggu la..nanti akak check leh? tak beshla tak dapat baca ur entry

{ happyichigo♥ } at: July 13, 2009 at 3:09 PM said...

errrrk..mahalnyeeee...semput nafas dira menengok resit tu qila!!

{ A.k.i.r.a ~ c.h.a.n } at: July 13, 2009 at 3:12 PM said...

hehe..for real dira! nak cepat sampai, kenela kuar duit lebih..dira bile gi jepun?

{ A.k.i.r.a ~ c.h.a.n } at: July 13, 2009 at 3:18 PM said...

dira! dira!
dira private blog ye? nanti jangan lupe add qila k?

 

Copyright © 2010 Akira~chan Blogger Template by Dzignine | Header Illustration by Emila Yusof