Header

Header
Akira~Chan

can't resist it!

| Friday, July 3, 2009



erk...




close-up skit!



yeap, that's me
nail colouring is just whut i'd like to do during my PMS days!
this time i put white snow colour on my nails
see the red circles over the cheek?
yes... jerawat!!
tak suke!


3 voice outs!:

{ happyichigo♥ } at: July 3, 2009 at 1:52 PM said...

oooh qila..suke kaler2 nail yek time cuti..time tu je lah boleh color ek qila? hubby dira klu dia nampak dira kaler nail, die tak suka..hehe..tp time tu jelah kite boleh kaler kan kan qila kan...

hehe..jerawat mmg benciiiiiii!!!! qila nye kecik2 klu dira keluar besar2..rasa nak koyak2 kulit muke sendiri..eh emo giler!!

{ A.k.i.r.a ~ c.h.a.n } at: July 3, 2009 at 2:35 PM said...

hye dira!

a'ah suke masa lum kahwin lagi qila biasa pakai..pena skali kat kampus qila pakai kaler itam lagi..member kata nampak brutal plak..hehe..yela..time macam nila kalau nak melaram pun..hee

ouh abg dira tak suke dira pakai ek? takpe2.. abg qila tak kisah qila pakai..slalu die yang pilihkan colour untuk qila.

dira pun berjerawat ek masa period? cian dira.. qila suggest dira sapu cream Fucidin Leo kat jerawat tu..insyaAllah cepat ok.. saba k dear! time2 period tu memang mood swing kan? so..enjoy urself with choc n citer jepun like i always did..enjoy tau!

{ H A N I } at: July 6, 2009 at 1:45 AM said...

huhuh..time PMS la jerawat tu nk kuar melihat alam..hormon x stabil..hehe..sabar2.. :)

 

Copyright © 2010 Akira~chan Blogger Template by Dzignine | Header Illustration by Emila Yusof