Header

Header
Akira~Chan

back to school!

| Friday, September 25, 2009



my college card.. finally!



the timetables for this autumn




this the content of the parcel that i've mentioned before.. :)


9 voice outs!:

{ Hanis MY } at: September 25, 2009 at 10:39 AM said...

wahh inari tu apa?duk di jepun tapi atau huu...

{ A.k.i.r.a ~ c.h.a.n } at: September 25, 2009 at 12:13 PM said...

erk..kakakku! nila sushi paling senang nak buat tau..sushi rice yang disumbat dalam pocket of deep fried-sweet tofu

{ happyichigo♥ } at: September 25, 2009 at 4:00 PM said...

wa cun nye college card tu qila...gambatte dearie..
mcm ner nak wat inri shushiiii?? dira sgt suke..kat isetan jual 3 keping rm3.50 mahal!

{ A.k.i.r.a ~ c.h.a.n } at: September 25, 2009 at 6:05 PM said...

tq dira..hehe..senang je dira..inari macam2 kite leh letak dalam poket tofu tu.. tapi qila letak sticky rice je..ala. nasi panas2 tu campur dengan sushi vinegar, kacau dan biar die sejuk..pastu masukkan jela dalam tofu tu.. wah mahalnya.. qila beli poket tu dalam 2 pound lebih untuk 16 keping tofu.. :)

{ fadhilah } at: September 26, 2009 at 3:18 AM said...

suka makan sushi yg ni.
manis.

{ Hanis MY } at: September 26, 2009 at 4:11 AM said...

haa..yer ker...tak pernah makan pun huhu..i really should try this one.. thanks dear!!!

{ A.k.i.r.a ~ c.h.a.n } at: September 26, 2009 at 10:21 AM said...

kak fadhilah:
a'ah..sweet2 je kan? :)

kak hanis:
yeap..u better try tau! kat sana mesti barang2 mentah murah kan?

{ happyichigo♥ } at: September 26, 2009 at 2:26 PM said...

qila..lucu je kak hanis tak penah kn inari sushi ye..kat japan mesti fresh..

haniiis...mkn inari sushi jgn luoe kan kamiii..hihihi :P

{ A.k.i.r.a ~ c.h.a.n } at: September 26, 2009 at 6:29 PM said...

dira:
yeah..ala dira, mula2 je kak hanis tu tak makan, pas 3 tahun nanti, tengokla mesti die terer masak masakan jepun dari kite yang gune barang segera ni..hehe

yela..kak hanis, jangan lupa kitaorang kat sini..huuu

 

Copyright © 2010 Akira~chan Blogger Template by Dzignine | Header Illustration by Emila Yusof