Header

Header
Akira~Chan

raya event

| Friday, September 18, 2009

petang esok, nak masak rendang daging, rebus ketupat ngan ketupat palas, masak kuah kacang skit.. bagi feel raya skit.. :)

malam esok (insyaAllah malam raya), saya dan suami akan bertandang ke rumah Kak Maswa dan Abg Zamri untuk berbuka puasa dan menunggu pengumuman hari raya sebelum bertakbir beramai-ramai
Alhamdulillah, tak dapat join family Malaysia bertakbir malam raya kat rumah, at least dapat dengar takbir raya di sini.. sob!sob!
Plan nak masak daging masak kicap ngan sambal untuk buah tangan

lusa - (inysaAllah Hari Raya), ramai keluarga yang nak pergi ke London untuk rumah terbuka Hari Raya di HiCom selepas solat Aidilfitri. Memandangkan kereta takde insuran lagi, kenela menumpang sesiapa yang sudi menumpangkan nanti. sedih je ayat kan? huhu..





4 voice outs!:

{ red lollipop } at: September 18, 2009 at 10:58 PM said...

^^selamat hari raya qila n aidy~ :)

{ happyichigo♥ } at: September 19, 2009 at 6:46 AM said...

waaa...jgn lupa amek gambar bnyk ye darling!

{ A.k.i.r.a ~ c.h.a.n } at: September 19, 2009 at 9:30 AM said...

red lollipop:
Selamat Hari Raya kak zieyla! dan selamat packing jugak! :)

dira:
insyaAllah i will bebeh! :) Selamat Hari Raya Dira!

{ happyichigo♥ } at: September 19, 2009 at 12:59 PM said...

ye ye qila..amek gmbr pastu dgn vid jugak...nk dengar slang british qila yg comeeey sgt tu...(^__^)

 

Copyright © 2010 Akira~chan Blogger Template by Dzignine | Header Illustration by Emila Yusof