Header

Header
Akira~Chan

autumn

| Friday, November 13, 2009

siang tadi jumpa en. sv di office beliau untuk discussion pasal manuscript yang die dan saya akan work on later
di samping itu en. sv juga brief pasal meeting Annual Conservation & Taxonomy Meeting anjuran British Mycological Society di Kew Gardens esok
saya sangat happy dan excited untuk ke sana esok!
dari dulu asyik dengar dan belajar pasal Kew Gardens je
tup tup tak sangka rezeki Allah beri akan sampai juga akhirnya saya di sana.. :)
nanti saya update momen2 saya di sana ek?

as all of u aware, skarang dah middle of autumn, tak lama lagi nak masuk winter dah
dan lately, setiap hari cuaca mendung dan asyik hujan je
kalau dah hujan + angin, alamatnye tambah beku la suasana di sini
heater kat umah ni pun dah makin panjang fungsinya..hehe

saya baru teringat Kak Zeti (Kekanak Osaka) suggest saya letak gamba suasana autumn di sini..
tadi pas tengok dalam PDA ni, adela beberapa gambar yang saya dan suami snap2 di kampus dan tempat sampling saya..

:)

salah satu route tempat saya sampling



harini kampus lengang..kalau tak selalu crowded je area ni ngan students.. is it because of the Friday 13th? - bad luck day for some people's belief..no idea!

it's been raining all day today.. this is one of the angle of Windsor building right facing the fabulous architectural Founders building
more picx to come! keep reading!
toodles!


3 voice outs!:

{ + r3d lollip0p + } at: November 14, 2009 at 1:24 AM said...

babe..ade satu request..ley letak close up pic ~ a pic of a leaf ? :)yg telah gugur

{ Hanis MY } at: November 14, 2009 at 4:47 AM said...

kew gardennnnn!!!!!!!!!! owh tidak am so wanna join u haha..letak gambar byk2 tau..huu jeles nya nk g kew gardens..will wait for that update eagerly..

{ A.k.i.r.a ~ c.h.a.n } at: November 14, 2009 at 6:13 AM said...

kak zieyla:
ouh..hrmm..ok, akan diusahakan sis! :)

kak hanis:
insyaAllah, nanti qila update k? tunggu tau!

 

Copyright © 2010 Akira~chan Blogger Template by Dzignine | Header Illustration by Emila Yusof