Header

Header
Akira~Chan

Kew Gardens Ver. 1

| Saturday, November 14, 2009

as promised, here are some ole2 picx from Kew Gardens, from early in the morning morning till the evening
tak banyak gambar saya sebab i spent most of the time in the Jodrell Lecture Theatre (for BMS meeting) sementara en. suami yang pegang kamera and did most of the exploring
tak aci!
kene pergi lagi ni!


awek kecil molek seblah saya ni nama die g.r.a.c.e.. sangat berterima kasih ngan die sebab die la yang bawak saya dan suami jalan2 dalam garden tu.. die keje kat situ dah 20 tahun dan bawak kitaorang masuk secara FOC..hehe.. sssh! i spent most of the time with her today.. lovely lady, she is!



The Princess of Wales Conservatory



sejuk mato den memandang nyo..hee



pameran, jualan buku dan jurnal sebelum ceramah bermula
yang baju biru tu sv saya :)



one of the session during the meeting



15 quids for 4 books.. rugi kalau tak beli :)



lunch hour.. on the way to souvenire shop passing through the Palm House




this is the Palm House.. tak sempat nak masuk harini



baru pukul 4 lebih, tapi sini dah gelap..




@ the main gate


overall -- glad, happy
tapi rasa macam sekejap je kat situ
waktu siang di sini amat limited skarang
will definitely come again :)

10 voice outs!:

{ + r3d lollip0p + } at: November 14, 2009 at 10:26 PM said...

neat babe! ;)

{ A.k.i.r.a ~ c.h.a.n } at: November 15, 2009 at 8:46 AM said...

tq sis :)
mmuuah!

acom at: November 17, 2009 at 6:18 AM said...

dont you think the third pic resemble the one appear on Notting Hill..uuu..romantic.. ;)

{ A.k.i.r.a ~ c.h.a.n } at: November 17, 2009 at 6:29 AM said...

err.. yeke acom? qila tak sure la scene mane..dah lama dah tak tengok cite tu..cite lama kan?

acom at: November 18, 2009 at 4:56 AM said...

yep, yang ade hugh grant with julia robert..ade satu taman kat tempat die lepak ade bench mcm tu jugak, and dekat bench tu ade tulis " For june who loved this garden, from joseph who always sat beside her"..hehe, dem sweet..

{ A.k.i.r.a ~ c.h.a.n } at: November 18, 2009 at 5:04 PM said...

wow..siap ingat lagi tulisan kat bench tu! impressive! seriously qila tak perasan.. kat sini banyak view cantik lagi2 time fall season ni.. :) mesti acom membayangkan sesuatu yang romantik bile tengok cite tu kan? tul takkkkkkk? ihiks!

acom at: November 19, 2009 at 9:57 AM said...

hemm..igt gak la..the movi is among those i still remember during our younger days..apart from 10 things i hate about you and karate kid part 3..hehe..bestnye la kan, cant wait for ur updates for this coming xmas..sure byk lagik pics nak upload..heeeee..

i am planning to send u sumting from here..am using ur adress the 1 on the envelopes..ok tak?rasenye sampai tak?

(oh, ur recent post pasal kissing ur hubby in the public tu, mcm..UUUUUU..DEN JELES..DEN JELESSSS...ahaksss)

{ A.k.i.r.a ~ c.h.a.n } at: November 19, 2009 at 9:13 PM said...

heya acom!

yeah, qila pun suke 10 things i hate about you.. n save the last dance, karate kid part 1-3, 3 ninjas 1-3, the next karate kid, home alone 1-3, dennis the menace memang dalam list qila tu..hehe
(teringat zaman muda-mudi dulu..hiks!)

insyaAllah, sudah plan on sumwhere to go for christmas holiday..just wait for the updates k acom? :)

ouh, nak hanta sumthing kat qila? wau weee.. that's nice! ni macam swap present lak ni... huhu.. yeap, that's my address.. insyaAllah sampai ke pigeon hole qila kat tingkat bawah tu ha.. :)

hee...acom jeles? ahaks! oleh itu, sila kahwin segera dan you can simply kiss your hubby anywhere u want.. ehe..auw!!!

acom at: November 22, 2009 at 3:20 AM said...

yep, last few days baru je tengok dennis the menace..haha

sila kahwin segera? wow..ok2, sedang merancang..doakan ye..hehe..

eh, ur next door ade name Mr.Wilson tak?..macam dalam dennis the menace tu..hihihihii..boleh la ur hubby make fren with him, die kan suke orkid juge.. ;P

{ 日月神教-任我行 } at: May 10, 2010 at 5:19 AM said...

走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,聊天室

 

Copyright © 2010 Akira~chan Blogger Template by Dzignine | Header Illustration by Emila Yusof