Header

Header
Akira~Chan

Sushi King

| Sunday, November 22, 2009

my junior told me that Sushi King in Malaysia outlets are not halal
well.. it's true that SK don't have certification from being halal from JAKIM (as they also provide alcohol drinks to their customer) and only claimed themselves selling pork-free foods
they also claimed that their meat based products like chicken and beef are halal ceritified and they do not use any pork or pork derivatives in their restaurant

however, there are some of the SK meals do have mirin contents (sweet Japanese cooking wine) such as Ikura, Mamakari, Unagi, Karei Nitsuke set and Soba Misoni set..
this one we should beware of!





10 voice outs!:

{ Zeti } at: November 22, 2009 at 4:05 PM said...

tul2.kadang tu kita tak tau...and just dok pertikai, awat la dok kata tak halal, padahal sushi tu ikan.

and owh yer...curry rice dia pun tak halal. Dia guna curry cube vermont tu, and yang vermont curry cube tu masuk beef and chicken extract. sini beef ngan chicken mana ada semelih2 so extract dia tak halal lah.

take care ye para pemakan.

{ A.k.i.r.a ~ c.h.a.n } at: November 22, 2009 at 7:03 PM said...

thanks for the information kak zeti.. jadi terpulang pada diri masing2 ye?

kalau rasa di hati itu ragu2 baik elaklah..tapi kalau confident yang makanan kite itu tiada unsur2 haram, jadi teruskanlah niat anda itu ok?

:)

{ H A N I } at: November 23, 2009 at 12:34 AM said...

hoh??? really? x pnah mkn kt SK.. but thanks for d info dear =)

{ + r3d lollip0p + } at: November 23, 2009 at 7:11 AM said...

as usual.. berbalik pd diri sendiri.. :)

{ Si Pekak } at: November 23, 2009 at 4:12 PM said...
This comment has been removed by the author.
{ Ladynoe™ } at: November 23, 2009 at 4:14 PM said...

tu la. first time encik Suami beritahu pasal ni, rasa kecewa gila.
b4 ni dah makan banyak dah pulak tu.

haih..nak buat cemana.
nasib baik sushi kat JJ pun sedap.

{ A.k.i.r.a ~ c.h.a.n } at: November 23, 2009 at 10:39 PM said...

well..faridah, tak sume makanan kat sushi king tu tak halal (yang listed above tu).. ade sushi yang masih boleh dimakan..:)

{ Ladynoe™ } at: November 24, 2009 at 4:20 AM said...

dah dpt berita camtu, terus ragu2 la Qila. tak berani lah.

{ A.k.i.r.a ~ c.h.a.n } at: November 24, 2009 at 7:23 AM said...

kalau ragu2 memang elok dielakkan terus :)

{ 日月神教-任我行 } at: May 10, 2010 at 5:17 AM said...

走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,聊天室

 

Copyright © 2010 Akira~chan Blogger Template by Dzignine | Header Illustration by Emila Yusof