Header

Header
Akira~Chan

present and kfc

| Tuesday, December 8, 2009

semalam, hadiah tahun baru saya yang kedua dah pun sampai dari Sendai, Jepun
thanks Kak Hanis :)
doomo aarigato!




siang tadi, saya dan suami ke Hounslow untuk hantar servis kereta dan renew MOT kereta sekali (buat pertama kalinya..)
dan on the way balik, kami singgah to the only halal KFC di London -- which is in Hounslow itself, kurang 3 minit drive dari KwikFit, tempat kitorang servis kereta
finally, dapat rasa ayam goreng yang sama macam kat Malaysia..hehe
bukannya tak dapat makan ayam goreng, cuma ayam goreng kat kedai lain mesti rasa masin skit ataupun tak berapa sedap..
hehe!



5 voice outs!:

{ + r3d lollip0p + } at: December 9, 2009 at 1:34 AM said...

missed kfc.. sini takde yg halal ;(

{ A.k.i.r.a ~ c.h.a.n } at: December 9, 2009 at 7:31 AM said...

alala..ciannya kak zieyla.. kalau kfc takde mesti ada kedai halal yang jual ayam goreng kan?

{ + r3d lollip0p + } at: December 9, 2009 at 9:12 AM said...

ammah.. mmg ade. tp rindu nk rase rempah kfc [mengada btl]

{ A.k.i.r.a ~ c.h.a.n } at: December 9, 2009 at 11:34 AM said...

ahaks! well, actually u can make it as your excuse to go back to Malaysia, pergi dating kat KFC ngan en. teddy, perfect kan? ;p

{ H A N I } at: December 9, 2009 at 12:21 PM said...

tiber3 tringin nk mkn kfc plak..heheh

 

Copyright © 2010 Akira~chan Blogger Template by Dzignine | Header Illustration by Emila Yusof