Header

Header
Akira~Chan

muat ke santa nak masuk chimney dengan perut besar die tu? huhu

| Friday, December 11, 2009

2 weeks to go for Christmas celebration, but the Brit people have started their preparation since months ago
when its coming closer, you can really feel the Christmassy heat turned on everywhere!
childrens and even guard kat Tesco dah pakai topi santa
glittering christmas tree next to the window at each of the neighbouring houses
banyak toy shop dan chain outlets (e.g Asda, Tesco, Argos,Homebase) buat christmas sale
and kat umah saya ni pun dah banyak dapat katalog untuk christmas online sale
rasa macam preparation sambut raya versi orang putih.. haha!
sana sini sale, cute and variety of greetings card to pick up too..

kami pun taknak lepaskan peluang untuk hias rumah memandangkan ada kedai india kat Egham tu jual barang2 hiasan untuk christmas for a cheaper price
walaupun tak celebrate Christmas, tapi excited jugak sebab tengok umah2 orang siap pasang lampu kelip2 kalah umah masa hari raya, ade christmas tree dan kad2 bergantungan..hehe
so, we make our kitchen door as the christmas hall of fame gitu...
ok tak?
:)





4 voice outs!:

{ H A N I } at: December 11, 2009 at 12:49 PM said...

huhuh..cantek2..cute =) tu angpau envelop versi krismas ek qila?

{ A.k.i.r.a ~ c.h.a.n } at: December 11, 2009 at 12:58 PM said...

ehe..tq tq hani! a'ah.. angpau envelope versi krismas.. :)

{ + r3d lollip0p + } at: December 11, 2009 at 7:33 PM said...

kawai! ^^ giler kawai. :) kalau ikut logik, mmg tak muat nak masuk chimney.. sebab nnti tsekat kat perut.. later dia akan mengalami masalah penghadaman makanan.. pheeww.. :p

{ A.k.i.r.a ~ c.h.a.n } at: December 11, 2009 at 10:24 PM said...

thanks kak zieyla :), yeah.. n i wonder actually kenapa santa slalu perut die boroi skit? takde santa yang badan tough ka..hekhek!

 

Copyright © 2010 Akira~chan Blogger Template by Dzignine | Header Illustration by Emila Yusof