Header

Header
Akira~Chan

---/---@

| Sunday, February 14, 2010

we just had a romantic dinner at Jimmy Spices Wold Buffet Restaurant at Staines
dapat pulak table for two mengadap River Thames
auww...

masa tengah makan tadi, tetiba waiter datang dan bagi red rose dekat en. suami
lepas tu cik abg tu pun bagila rose tu kat saya..
skali lagi..auww!
:)

nama pun buffet restaurant, so kitorang tryla makanan yang ada (yang memenuhi selera tekak ni)
ada makanan ala Chinese, Indian, Italian dan Thai's
ada yang OK , ada juga yang so-so

kesimpulannya kami balik dengan perut yang penuh
tapi kalau ayah, angah ngan boboy ade kat sini mesti lagi best
sebab kalau bab bufet ni, diorang memang takkan menolak!
kan?

hehe

8 voice outs!:

{ r3d lollip0p ♥ } at: February 14, 2010 at 8:32 PM said...

rupanya ini perkara romantik itu. ;) yup.. it was!*wink*

{ Hanis MY } at: February 15, 2010 at 12:35 AM said...

wow red rose...soooo romantic... bestnyaa..ureshii na..

{ A.k.i.r.a ~ c.h.a.n } at: February 15, 2010 at 8:41 AM said...

kak zieyla & kak hanis:
:)

{ H A N I } at: February 15, 2010 at 3:40 PM said...

auwwwww!!! so romantic!! mesti qila blushing dpt rose tu..huhu..wink2!

{ happyichigo♥ } at: February 16, 2010 at 2:06 AM said...

romantic sungguh...wow!

{ A.k.i.r.a ~ c.h.a.n } at: February 16, 2010 at 5:22 PM said...

dira ngan abg dira gi candle light dinner x?

{ UnGu VioLet } at: February 17, 2010 at 5:47 PM said...

salam kenal.. oh, duk UK gak erk.. kat mane?

{ A.k.i.r.a ~ c.h.a.n } at: February 17, 2010 at 8:06 PM said...

salam.. mar kan? saya kat Egham, Surrey.. near London :)

 

Copyright © 2010 Akira~chan Blogger Template by Dzignine | Header Illustration by Emila Yusof