Header

Header
Akira~Chan

mama ratu hatiku

| Sunday, March 14, 2010

it's 14th March!
kat sini memang dah di clarified sebagai Hari Ibu
maka di sini qila nak ucapkan Selamat Hari Ibu buat mama tersayang dan ma (ibu mertuaku) yang diingati selalu
kasih sayang dan jagaan kalian akan sentiasa qila ingati
hanya Allah SWT yang dapat membalas segala jasa2 dan penat lelah yang telah ditaburkan demi membahagiakan anakmu ini
aduh.. tiba2 homesick plak!
:(

kalau korang nak tahu persiapan Hari Ibu di UK ni boleh dikatakan meriah juga
tapi takla semeriah nak menyambut krismas tu
tapi sana sini, banyak kedai2 souvenire esp kedai jual kad banyak buat promotion Mother's day card, harga pun murah2!
selain kad, ada juga jual Helium-gas balloons dan juga teddies for mums
tak kurang juga banyak restoran2 buat promosi murah2 sempena Mother's day ni
kalau kat Malaysia kurang kot mende2 macam ni..

whatever it is, appreciate your loved ones, especially your mum ok?
die dah melahirkan kita, membesarkan kita, berpenat lelah untuk kita
bile dah dewasa ni, cubelah bahagiakan dia dan jaga ibu (dan bapa) dengan ikhlas

i love you mama!!

2 voice outs!:

{ H A N I } at: March 14, 2010 at 1:24 PM said...

hargai ibu slagi mereka masih ada =)

{ r3d lollip0p ♥ } at: March 14, 2010 at 6:10 PM said...

ibu.. ratu hatiku :)

 

Copyright © 2010 Akira~chan Blogger Template by Dzignine | Header Illustration by Emila Yusof