Header

Header
Akira~Chan

what can you buy with £8 at Iceland

| Monday, March 8, 2010

jangan kau convert dalam RM sudahla.. memang tak berbaloi

kitorang kalau sekali pergi beli groceries memang suke beli £10 ke bawah
mesti orang kata tak logik kan, sebab memang tak cukup kalau nak buat stok seminggu
sebenarnya kitorang ni jenis suka keluar, so kalau keluar mesti nak beli something
minggu ni keluar beli stok breakfast cereals
minggu depan beli stok barang2 mentah plak
pastu minggu lagi satu maybe beli barang keperluan umah yang lain
sebulan skali plak beli stok daging ngan ikan
okla tu kan?



4 voice outs!:

{ r3d lollip0p ♥ } at: March 8, 2010 at 5:26 PM said...

cereal ke ni qila?
dulu x mkn cereal2 ni sgt, but since duduk sini, saye dh start mkn cereal n bfast bar pagi2~kdg2 bwk bfast bar gi skul~ takut tak dan mkn.

{ A.k.i.r.a ~ c.h.a.n } at: March 8, 2010 at 5:33 PM said...

no sis..yang kotak ade tanda harga £5 tu adalah combo platter; ada wedges, onion rings ngan mushroom ball, pastu kotak belakang die tu adalah thin & crispy pizza, sebelah die fish pie n pasta segera kak

{ H A N I } at: March 9, 2010 at 12:26 AM said...

nampak sedap jer..tiber2 jadi lapar..hehe

{ A.k.i.r.a ~ c.h.a.n } at: March 9, 2010 at 8:45 AM said...

hani & kak hanis:
mari2 makan! :)

 

Copyright © 2010 Akira~chan Blogger Template by Dzignine | Header Illustration by Emila Yusof