Header

Header
Akira~Chan

majlis tahlil

| Monday, April 26, 2010

hujung minggu lepas, keluarga Kak Anita merangkap kenalan baru saya dan suami telah menganjurkan majlis tahlil di rumah mereka di Windsor
di samping solat Zohor dan membaca Yassin berjamaah, kami turut berkenalan dengan rakan2 Kak Anita yang datang dari county lain
yang datang semuanya berbagai bangsa..ada melayu, India, mat saleh jangan ceritala..mesti ada..hehe

di samping majlis tahlil, Kak Anita juga re-celebrating her son's 3rd year's birthday yang baru lepas beberapa hari sebelum tu..
siap upah entertainer lagi.. memang semua budak2 termasuk mak2 budak enjoy habis dengan entertainment en. badut itu.. :)

below are some captured moments during the event.. meriah kan?





5 voice outs!:

{ Hanis MY } at: April 27, 2010 at 4:47 AM said...

lawanyaa..tulippp...

{ A.k.i.r.a ~ c.h.a.n } at: April 27, 2010 at 8:42 AM said...

kan kan? bunga kat umah ni semua tuan umah yang tanam..geram sangat qila tengok banyak bunga berkembang!

{ Mrs. Amien } at: April 27, 2010 at 9:23 AM said...

bestnye qila makan2..huhu..tu kat gambar tu lepat pisang ke??

{ A.k.i.r.a ~ c.h.a.n } at: April 27, 2010 at 12:03 PM said...

a'ah..memang lepat pisang tu.. semua makanan malaysia memang keluar abis masa majlis tu.. hilang kempunan qila nak makan sate, nasi minyak, cendol, kuih muih malaysia.. :)

nikmat!

{ H A N I } at: April 27, 2010 at 3:34 PM said...

sedapnyer!!!! meriahnyer!!! heheh

 

Copyright © 2010 Akira~chan Blogger Template by Dzignine | Header Illustration by Emila Yusof