Header

Header
Akira~Chan

What does Facebook means to you?

| Friday, April 30, 2010

masa saya di matriks dan first degree dulu, Friendster adalah website yang sangatla happening dan popular
but lately, Facebook makin galak plak!
ingat lagi mula2 saya sign up Facebook last 2 years, tu pun sebab saya jadi alumni BYEE dan semua alumni di'invite' masuk BYEE Alumni Group kat Facebook
BYEE is quite well known internationally, so by having group in Facebook, kitorang leh in contact with other BYEE's all over the world

tapi sekarang, tengokla dari muda sampai ke tua sume dah ada akaun sendiri
tak cukup dengan tu, ada juga cyber crime dan juga imposter cases happened to Facebookers
dasyat kan??

kalau ada akaun susah, kalau takde pun susah jugak
so cemane?

so, how much Facebook means to all of you?






2 voice outs!:

{ Kekanak Tokyo } at: May 1, 2010 at 4:50 PM said...

tak terpikir plak orang lain punya use of FB. bijak la akira.

{ A.k.i.r.a ~ c.h.a.n } at: May 1, 2010 at 10:35 PM said...

uish..biasa2 je saya ni kak..cuma pikir dari semua angle je..yang +ve & -ve.. :)

 

Copyright © 2010 Akira~chan Blogger Template by Dzignine | Header Illustration by Emila Yusof