Header

Header
Akira~Chan

Spring Picnic

| Sunday, April 11, 2010

the day was bright and sunnier but quite windy
but still perfect for a picnic by the river though
saya, hubby dan family2 senegara lain telah berkumpul di Runnymede Park untuk berpiknik beramai-ramai
tempat ni tak jauh pun dari rumah, hanya 5 min drive dari rumah je :)
tapi mahal betul parking rate die £1.50/hour

rug yang dah beli tahun lepas, tapi hari ini baru digune..chumel tak? ;)

food -- ni baru sebahagian je..


meriah kan?


goalie of the day, shall i say? :)



they are so sweet, aren't they?


kids attraction!


selepas 4 jam ber'sun bathing' di park ini, kami pun beransur pulang..tapi tak sah kalau kaum2 wanita ni tak bergambar beramai-ramai.. :)

5 voice outs!:

{ Rozniza Ali } at: April 12, 2010 at 1:58 AM said...

so lovely....

rug tu nice sbb scotland theme... ;)

{ Hanis MY } at: April 12, 2010 at 3:19 AM said...

me like picnic..really nice weather..

{ H A N I } at: April 12, 2010 at 11:55 AM said...

syoknyer :)

{ Nay-MrsNurl } at: April 13, 2010 at 4:15 AM said...

uuuu i love picnics.. =) the rug is so CHUMEL!

{ A.k.i.r.a ~ c.h.a.n } at: April 13, 2010 at 5:50 AM said...

kak niza:
a'ahla, qila baru perasan.. kalau bawak rug ni pergi scotland dan berpicnic kat sana, sure lagi mengancam kan? hee

kak hanis:
nanti masuk spring, akak leh picnic skali ngan dating ngan hubby, kan?kan? mesti lagi best sebab ada sakura

hani:
hani pn haritu ada pegi picnic ngan member2 kan? siap mandi sungai lagi..

Nay:
tq tq Nay! ;)

 

Copyright © 2010 Akira~chan Blogger Template by Dzignine | Header Illustration by Emila Yusof