Header

Header
Akira~Chan

love 'em

| Saturday, May 15, 2010

haluu readers, I'm back!!
seperti yang dijanjikan, qila akan update pasal Westlife-Where We Are Concert kat O2 Arena, London semalam
last night was totally awesome man!!
memandangkan tour ni adalah yang pertama kali di London tahun ni, so sambutan memang tersangatla hangat! seats are fully occupied
meh tengok gambar2 kat bawah ni sambil qila cerita




ni gambar tunjuk asetkah? huhuhu..



masa ni seats masih belum penuh lagi. ade lagi 1 jam sebelum official concert mula... we were at the front seats, so still boleh nampak banyak empty seats kat blakang tu..hehe..
FYI, konsert ni pun boleh ditonton secara live kat SkyTV.. lebih kurang macam saluran Astro berbayar kat Malaysia la.. jadi sebelum konsert tu, ade juga temuramah antara pengacara TV dengan beberapa Weslife fans yang fanatic2 tu..


sebagai pembukaan girlband called Wonderlands ni yang perform dulu..lagu diorang sedap jugak tau.. they perform 3 songs kalau tak silap sebelum Weslife menggegarkan stage



weeho! Hajar, tengok puas2 k? kalau u all nak tau, among members, Nicky memang digilai ramaila sampai skarang..everytime die nyanyi memang orang teriak kuat giler...kuat sungguh penangan budak ini!





Mark -- suara die memang maintain mantap dari dulu lagi.. tak ubah kalau dengar dari dulu sampai sekarang.. Shane pun sama gak..




this is the time when the lights go off .. nice!



paling suke masa part ni.. diorang nyanyi lagu I Gotta Feeling followed by Halo..memang mantap! hubby qila ade record video masa diorang nyanyi masa ni..qila akan try upload next time k?









another Nicky's .. :)



thumbs up to Westlife!!!




my childhood dream has came true!! weeee!


papa dengan kereta pujaannya versi limo..



O2 Arena @ night



on the way balik rumah lalu tepi Harrods... cantik!


8 voice outs!:

{ r3d lollip0p ♥ } at: May 15, 2010 at 11:22 PM said...

tgk semua pics ni.. feeling.. OH ! :)

{ H A N I } at: May 16, 2010 at 4:02 AM said...

sayer suker3!!! thanks qila! =)

{ happyichigo♥ } at: May 16, 2010 at 4:19 AM said...

waaaaaaaaah.....

{ Rozniza Ali } at: May 16, 2010 at 5:58 AM said...

waaaaaaaaaaaaaaa... bestnyer... mesti happy sangat... ni mesti teringat smp berhari hari ni...

{ A.k.i.r.a ~ c.h.a.n } at: May 16, 2010 at 7:32 AM said...

kak zieyla:
owh yeaaaaaaaaah! :)

hani:
sama2 hani..:)

dira:
memang qila sangat puas atila..

kak niza:
of course sis... takkan kulupakan sampai bila2...

{ hajaR::JaJa } at: May 16, 2010 at 4:15 PM said...

babe...

finally!!! haha kter g holiday kt pangkor pn asyik t'igt ko g tgk knsert ni jer tau...

tq 4 all da pics.. they all look so great.. nicky's especially... hihi hepi gler tgk pic dier... thnx babe..

p/s ade amik autograph diorg x babe?

{ Hanis MY } at: May 17, 2010 at 2:54 AM said...

Qila seronokkknyaaaa...tgk gambar qila pun dah terubat rasa nk pergi hehe,...

{ A.k.i.r.a ~ c.h.a.n } at: May 17, 2010 at 7:15 AM said...

hajar:
beshnya pergi pangkor!!! i miss beaches olredy...
the boys memang maintain powerla!
really salute them all

i hope you're satisfied with what i've shown here..btw, the tour dvd will be released soon.. nak tengok power tak power, you can buy the dvd later, k dear?

autograph? takdela ja,takde photo session pun..kalau ada, kite dah line-up nak amik signature diorang.. poster pun takde..

kak hanis:
bagus2... bile share boleh buat semua orang happy :)

 

Copyright © 2010 Akira~chan Blogger Template by Dzignine | Header Illustration by Emila Yusof