Header

Header
Akira~Chan

i "just type"

| Saturday, September 18, 2010

sudah 3 hari saya demam
insyaAllah mudah-mudahan saya cepat sembuh

next week will be the beginning of my 3rd term -- meaning that i will be in my 2nd year of PhD!
other than my research projects, i also need to attend 8 research skills programmes held by the Graduate School.. well, they are compulsaries for every PG students
besides, i've also decided to join an English classes to improve my English proficiency.. saya rasa English saya ni masih lemah lagi.. ya, berusaha!!!

after this, no more raya sakan lagi
this time kene fokus dengan study, rajin pergi kelas dan tak lupa juga ber'blogging' kat sini..ehehe





5 voice outs!:

{ r3d lollip0p ♥ } at: September 19, 2010 at 1:39 AM said...

same here. demam dan selsema sedang menggila. get well soon qila. all the best as well

{ Hanis MY } at: September 19, 2010 at 7:13 AM said...

ganbatte Qila! wahh bestnya join kelas english..nak ikutttt.. same here english still tak ok tambahan environment tak guna sgt kecuali ckp dgn sv....

{ H A N S } at: September 19, 2010 at 2:01 PM said...

org pun demam rayer qila..batuk2 jer ni ha..get well soon k :)

{ happyichigo♥ } at: September 19, 2010 at 3:37 PM said...

get well soon qila..
and all the best ngn studies ok...muah!

{ A.k.i.r.a ~ c.h.a.n } at: September 19, 2010 at 4:47 PM said...

kak zieyla:
akak pun sama tau..get well soon! spring is approaching NZ eyh??

kak hanis:
tq akak.. kat sini memang everything in english kan, so kene compete among each other to master this language.. i'll do my best ok?

hani:
haha..hani pun sama? ha, tu mesti sebab minum air sejuk banyak sangat tu..huhu

dira:
thanks hun! Alhamdulillah i'm recovering.. :)
mmuuahhx!

 

Copyright © 2010 Akira~chan Blogger Template by Dzignine | Header Illustration by Emila Yusof