Header

Header
Akira~Chan

jualan boot kereta

| Monday, September 20, 2010

dalam pada ketidaksihatan, saya sempat lagi pergi carboot menjenguk kalau2 ada barang2 yang berkenan di hati..hehe
ala, tak jauh pun, kat Ascot je

bile sampai sana tengok2 entry fees die dah naik..50 pence suda
terkejut jugak.. yela, lama dah tak datang sini..

dalam pada jalan2 mensurvey barang itu, kitorang terjumpa dengan Kak As, rakan senegaraku yang juga PhD student kat sini
die dah awal2 lagi kasitau nak menjual di carboot sales minggu ni di Facebook sebab too much stuff kat rumah die tu ha...
ingatkan main-main, rupenye betul!
sebagai tanda sokongan qila pun rembatla 2 helai blouse (1 dapat free, 1 lagi dapat diskaun) dan hubby plak beli pelampung untuk anak buah die
:)



itu sahaja kisah membeli-belah untuk hari ini
sekian~


3 voice outs!:

{ Kekanak Osaka } at: September 20, 2010 at 3:13 PM said...

dah ada fees ke nak masuk, dulu takder pun. Sini pun banyak gak Flee Market cam tu, tapi dah lama tak pi. Sini pun entry fees mahal, lam 350yen (RM15). So kalau tak beli barang rugi gaklah masuk ajer, kan?

{ r3d lollip0p ♥ } at: September 21, 2010 at 6:28 AM said...

dah lama tak pegi garage sale .

{ A.k.i.r.a ~ c.h.a.n } at: September 21, 2010 at 12:25 PM said...

zeti-chan:
hye zeti..dulu pun ada entry fee..but only 30 pence..skarang dah naik plak..waa..kat sana fee die lagi mahal la!

kak zieyla:
bile spring n summer nanti akak leh gi garage sale k?

 

Copyright © 2010 Akira~chan Blogger Template by Dzignine | Header Illustration by Emila Yusof