Header

Header
Akira~Chan

it's A.U.T.U.M.N everybody!

| Wednesday, September 29, 2010


yeah,, sudah masuk musim luruh di sini
the temperature has dropped down instantly since last week and our autumn-winter clothes have been unpacked from the box, well..to take over the summer's wardrobe, of course!!
best la plak..masuk autumn ni, qila kene lipat dan simpan baju2 summer dalam kotak, nanti bile masuk spring tukar plak..hehe
kalau kat Malaysia takde peluangla nak buat cam gini


well.. for some people it might sound tiring and booriiing..
but for me, it seems fun! y? sebab kalau nampak baju tu dah tak menarik, i can just send them over to charity shop or mintak kawan jual kat carboot and get the latest one from the store! (kalau loaded bulan itula..kalau tak, i might as well get second-hand one from charity's) haha..cheeky ME! 


the fact that your house should be kept warm enough this season, so marila bersedia untuk membayar bil elektrik dan gas yang lebih tinggi di musim ini ya? ;p
that's the bad one, the good news is days is slightly getting shorter than nights..so boleh puasa ganti dan puasa sunat banyak2 as the Fajr prayer time might be as later as 8am in the morning while Maghrib will be as earlier as 4pm at the same day!! 








koleksi winter muffler setakat ini.. mungkinkah bakal ditukar? ermm..kene tanya mr. hubby dulu :)




4 voice outs!:

{ H A N S } at: September 30, 2010 at 12:41 AM said...

manyaknyer muffler :) bestnyer siang lg pendek, mmg bsemangat nk poser ganti n poser sunat byk nih. heheh :)

{ A.k.i.r.a ~ c.h.a.n } at: September 30, 2010 at 8:54 AM said...

muffler tu banyak yang dapat hadiah masa kahwin dari yang beli.. Alhamdulillah..ada juga rezeki dan peluang nak nikmati suasana macam ni kat sini.. :)

{ Kekanak Osaka } at: October 1, 2010 at 2:33 PM said...

beli jangan tak beli stok baru tu...bila dah tinggal last winter cam saya ni, memang takmo dah beli winter clothes, (seriously dok tahan diri sebab winter clothes sangat cute..argh!!)

{ A.k.i.r.a ~ c.h.a.n } at: October 1, 2010 at 5:58 PM said...

wah zeti dah nak bis study ye?? bile exactly finish? all the best ok!

 

Copyright © 2010 Akira~chan Blogger Template by Dzignine | Header Illustration by Emila Yusof