Header

Header
Akira~Chan

Merdeka Carnival 2010 updates

| Sunday, September 26, 2010

yeah, as promised, here goes some of the picx for Merdeka Carnival at Brickendonbury, Hertford yesterday
tahun ni sangat bermakna berbanding tahun lepas sebab Tuanku Sultan Mizan bersama Permaisuri telah turun mencemar duli ke sini untuk bersama2 menyambut ulangtahun kemerdekaan Malaysia bersama2 Malaysians di London
other than that, kehadiran Afdlin Shauki dan geng2 beliau pun buat kitorang gelak sakan
love 'em!












saya jumpa tapai!!









5 voice outs!:

{ H A N S } at: September 27, 2010 at 12:38 AM said...

yeay! sonoknyer qila..tp syg afdlin x pdg camera kan..nk wat camner, bz mlayan peminat :)

{ A.k.i.r.a ~ c.h.a.n } at: September 27, 2010 at 9:18 AM said...

tula.. takpe2..yang penting hubby dah jumpa pujaan hati die tu..

{ mYeQa } at: September 27, 2010 at 1:59 PM said...

bestnye jumpa aflin!

nway, kuih ape yg ade dalam tupperware tue?

{ Kekanak Osaka } at: September 27, 2010 at 3:58 PM said...

tu dia..tapai kat england. and nampak seronok sangat leh naik2 atas rumput sumer. Japan tableh naik atas rumput, nanti kena marah. dok bes.

{ A.k.i.r.a ~ c.h.a.n } at: September 27, 2010 at 10:52 PM said...

ikha:

abg aidy tu yg lagi excited berbanding qila ni.. kalu tak silap ade kuih bakar, kuih lapis, agar2 ngan ape ntah lagi satu tu..

zeti:
haha.. tapi tapai die tak berapa nak jadila..pulut die tak brape nak kembang.. hehe..takpela, kasi ilang rindu je tu.. ouh, memang kat jepun takley pijak rumpur ya? nape ek?

 

Copyright © 2010 Akira~chan Blogger Template by Dzignine | Header Illustration by Emila Yusof