Header

Header
Akira~Chan

Merdeka Carnival 2010

| Friday, September 24, 2010




it's happening again!


last year masa baru sampai UK dulu pun Kak Su dan Abg Imran yang telah sudi bawak Qila dan Aidy ke karnival ni
jadi tahun ni turn kami pulak yang akan bawak family baru yang baru sampai Egham hari minggu lepas; Rash and her family to this event


kalau ikutkan i need to attend fungal workshop tomorrow at East London, tapi disebabkan Afdlin Shauki akan perform masa kat carnival ni (which will drives Aidy mad and frustrates him kalau tak pergi..), so Qila dah contact workshop organiser tu untuk tukar sesi qila ke minggu pertama Oktober.. isteri mithali tak saya ni.. ;)


well.. Malaysians near London, come on! let's make it to the carnival!!




i need to make a checklist for this
- light food
- umbrella (in-case hujan)
- picnic rug
- picnic chairs
- Vcam
- Camera
- Malaysian flag! Proud to be Malaysian!!



4 voice outs!:

{ fara } at: September 24, 2010 at 1:03 PM said...

wah bestnya. auntie hubby pun duk promote kan menda ni. dia dah jumpa afdlin semalam kat msd. jauhnya kami nak pergi. huhu. nanti ambik gambar tauuu qila.

{ H A N S } at: September 24, 2010 at 1:21 PM said...

waaaaaahhhhhhhh..bestnyer! nnti amik pic ngn afdlin shauqi tau..cant wait ur next entry :)

{ Kekanak Osaka } at: September 24, 2010 at 1:34 PM said...

jangan lupa amik gambar banyak2 naaaa

{ A.k.i.r.a ~ c.h.a.n } at: September 24, 2010 at 7:43 PM said...

kak fara:
wah, lagi advance auntie akak tu.. :) insyaAllah nanti qila amik gambar kat sana k?

hani & zeti-chan:
insyaAllah nanti qila amik gambar k?
:)

 

Copyright © 2010 Akira~chan Blogger Template by Dzignine | Header Illustration by Emila Yusof