Header

Header
Akira~Chan

pre-Raya post

| Thursday, September 9, 2010

by this time semua orang nun kat Malaysia tu mesti tengah sibuk sediakan bahan2 untuk masak juadah berbuka dan Hari Raya
saya plak kat sini jap lagi nak masuk hutan kutip sample fungus
petang nanti baru nak masak rendang daging

aduhai..nasib badan.. takpela, demi menuntut ilmu, saya akan kuatkan semangat

azam Hari Raya Pertama tahun ini adalah tidak menumpahkan air mata macam tahun lepas.. ;)

Salam Aidilfitri buat semua~
Semoga kita dipanjangkan umur untuk menikmati lagi Ramadhan & Syawal pada tahun hadapan

4 voice outs!:

{ Kekanak Osaka } at: September 9, 2010 at 9:59 AM said...

Aqila...
lama tak singgah page.
How you doing girl?

Anyway, have a happy2 raya with your hubby tersayang.

May Allah bless the both of you.

{ A.k.i.r.a ~ c.h.a.n } at: September 9, 2010 at 6:55 PM said...

Salam Kak Zeti
tula..lamanya menyepi..
bz ye kat sana?

Alhamdulillah i'm doing fine here..
Eid Mubarak to u too sis

jangan cedih2 di hari raya ye?
(pesan untuk diri sendiri gak)
:)

{ Hanis MY } at: September 10, 2010 at 6:04 AM said...

Salam Qila..selamat hari raya to u too..akak ni pun duk berhari raya di lab huhuhu...have a nice raya..

{ happyichigo♥ } at: September 10, 2010 at 4:33 PM said...

jgn sedey2 qila...
selamat hr raya maaf zahir batin!!
hugs!

 

Copyright © 2010 Akira~chan Blogger Template by Dzignine | Header Illustration by Emila Yusof