Header

Header
Akira~Chan

balik kampung o o o balik kampung!!

| Saturday, December 25, 2010

yeah!
nothin' on earth could describe how excited we are to take a plane tomorrow morning to go back home
seawal pagi ni qila dah buat online check-in and we already got our e-boarding passes in hand
moga perjalanan kami ini dipermudahkan tanpa sebarang masalah..Amin

:)

pagi ni dapat Christmas pressie dari Evan, jiran sebelah umah
we decided not to open it until we reached home sweet home
pressie dari Marie, jiran sebelah lagi pun tak buka lagi..but we know that she gave us chocolate..hee
we never thought that we are gonna get such priviledges like other ppl who celebrate Xmas
kalau tau diorang akan bg pressies, awal2 lagi kitorang siapkan pressies for exchange
takpe, nanti balik msia kitorang beli spesel punye gift untuk diorang
fair kan?

Happy Christmas for friends and readers whose celebrating!


3 voice outs!:

{ IzanJay } at: December 25, 2010 at 3:33 PM said...

Wah..balik ke ..berapa lama?Have a safe journey!

{ A.k.i.r.a ~ c.h.a.n } at: December 25, 2010 at 6:21 PM said...

yeah sis.. going back for a couple of weeks ;)

{ happyichigo♥ } at: December 26, 2010 at 2:53 PM said...

whee..bestne..moga semuanya selamat

 

Copyright © 2010 Akira~chan Blogger Template by Dzignine | Header Illustration by Emila Yusof