Header

Header
Akira~Chan

kyoo wa..

| Wednesday, December 22, 2010

pukul 3 sudah terpacak di ice rink RHUL untuk ice skating session
ku sangkakan ice rink yang betul2 ice, rupanya synthetic floor aje... frust betul! jadi bile nak skate, asyik tersekat2 sebab lantainya yang tak licin.. lain tahun tamau main kat sini dah
yang tak bestnya tak boleh nak cancel sebab dah booking last month lagi dan payment pun dah transferred, jadi harung jela..






budak gian nak main.. ;p

sempat juga membeli-belah sedikit sebanyak untuk ahli keluarga yang dah pesan barang untuk dibawa balik ke Malaysia
kalau tengok kat shopping complex, memang ramai orang time ni.. plus the sales are everywhere + most outlets are extending their opening hours.. maka berbondong2 lah shopping bags masing2.. 




oh papa, u missed the peak of the christmas tree!




1 voice outs!:

{ H A N S } at: December 24, 2010 at 12:03 AM said...

bestnyer shopping!

 

Copyright © 2010 Akira~chan Blogger Template by Dzignine | Header Illustration by Emila Yusof