Header

Header
Akira~Chan

satisfied

| Saturday, February 26, 2011


salam..
haluu semua orang
i am back!! hehe
nampak sangat cuti dari berblogging hampir sama panjangnya ngan balik holiday ke Malaysia
macam2 aktiviti dah buat dan bermacam2 perkara dah disettlekan..syukur pada Allah kerana mempermudahkan semuanya
lepas ni akan settlekan misi terpenting pulak iaitu berjuang bersungguh-sungguh untuk mendapatkan segenggam ijazah PhD itu..
i am fully recharged -- mind, body and soul and i will carry on the mission till the end


sedikit nervous melihat abg, kakak senior dan lecturer yang tengah pulun writing bersungguh-sungguh before submit thesis diorang this year.. turn saya insyaAllah tahun depan pulak.. 


qila, berusaha!!





7 voice outs!:

{ Kekanak Osaka } at: February 26, 2011 at 3:54 PM said...

okaerinasai...ganbattene. <3

{ didi harun } at: February 28, 2011 at 10:33 AM said...

Good luck Qila! U dh start PhD, i lak tak habis2 lagi nak dpt title dentist. Huhu.

{ A.k.i.r.a ~ c.h.a.n } at: March 1, 2011 at 1:44 PM said...

zeti-chan:
hait! aarigatoo zeti-chan

didi:
tq didi.. takpe, our missions might be different but we are definitely looking at the same title.. ;) all the best for your study dear

{ Hanis MY } at: March 3, 2011 at 8:13 AM said...

Selamat kembali..ganbatte Qila..

{ mYeQa } at: March 9, 2011 at 2:52 PM said...

good luck qila. i'm proud of you!

{ Raji berkata } at: March 28, 2011 at 2:09 AM said...

ganbatte ^^

{ A.k.i.r.a ~ c.h.a.n } at: March 28, 2011 at 9:23 AM said...

Raji: hait!

 

Copyright © 2010 Akira~chan Blogger Template by Dzignine | Header Illustration by Emila Yusof