Header

Header
Akira~Chan

teringat-ingat! ;P

| Saturday, April 2, 2011
masakan dinner malam tadi memang sungguh menyelerakan!


nasi panas
sambal tempoyak colek
ikan tenggiri goreng
kacang botol masak belacan
gulai lemak cili api


ohh... syukran ya Allah!
semalam sungguh bertuah kerana dengan info dari rakan senegara, kami berjaya membeli stok durian (yg frozen lah), ikan kembung kesukaanku dan kacang botol di kedai yang sememangnya hampir dengan rumah kami
kalau sebelum ni pesan kat kawan je tolong belikan kat central london dan jarang pulak nak dapat..
selepas ini tidak lagi
boleh ajak hubby pergi Windsor dan stock up apa2 yang perlu.. huhu
btw, the shop is called Royal Thai!


untuk pengetahuan family: kat kedai ni ada tepung beras, cili kering, sayur2 asia, in fact ikan pun ada.. kalau malas nak pergi jauh-jauh lepas ni jadi regular la kat kedai ni :))

1 voice outs!:

{ SayaNina } at: April 5, 2011 at 9:43 AM said...

sedap nye!!!yummmyyyy!!!

 

Copyright © 2010 Akira~chan Blogger Template by Dzignine | Header Illustration by Emila Yusof