Header

Header
Akira~Chan

Royal Wedding Giveaways!

| Sunday, May 29, 2011


Salam and hi all!
Beberapa hari lepas kami menerima kedatangan tetamu dari Malaysia -- sepasang suami isteri yang cool!
diorang dah stay kat london 2 minggu sebelum datang ke rumah kitorang
so, tak sah kalau tak bawak diorang jalan2 sekitar Egham, Staines dan Windsor ni


semasa bawak diorang jalan2 di kawasan istana Queen Elizabeth di Windsor, saya sempat beli cenderamata sempena Royal Wedding of Prince William & Kate Middleton 
not for me but for you guys tau!!


dah lama blog saya tak distribute giveaways kan? so kalau nak menang giveaways ni mudah je -- jadi FIRST COMMENTOR bagi setiap entry saya bermula dari entry ini sampai next Sunday!
bear in mind, only the FIRST commenter will be counted k?


~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~


heyy... June is approaching peeps!
saya sangat happy bila nak masuk bulan Jun
nape? sebab banyak sangat perkara happy yang berlaku dalam hidup saya jatuh pada bulan ni.. including my birthday! :)
so, to share my happy moments with you guys, i'll come out with a very interesting contest with cool prizes to be won!! 
wait for it k?!!
:)
:)
:)











2 voice outs!:

{ r3d lollip0p ♥ } at: May 30, 2011 at 3:50 AM said...

toing !
:D.
*stepping her foot forward to get started*

{ A.k.i.r.a ~ c.h.a.n } at: May 30, 2011 at 12:13 PM said...

yeay!
congrats kak zieyla...
1st commenter..1 point for kak zieyla!!

clap - clap!

 

Copyright © 2010 Akira~chan Blogger Template by Dzignine | Header Illustration by Emila Yusof