Header

Header
Akira~Chan

bla..bla..bla

| Friday, October 21, 2011

Assalamualaikum
Hi guys!
i feel bad really sebab dah tak selalu update blog macam dulu.. dulu idea mencurah-curah bile nak tulis blog, but now i couldn't think of anything..n rasa life ni macam plain je.. mana taknya, final year student macam saya ni, apalagi nak buat, instead of reading journals, lab works, writing, discussion with supervisor..  tambah pula sekarang ni critical time untuk thesis writing, cracko jugakla... 

even though i have just got into 3rd year for 2 months, but the pressure has bloomin' heavily! i can't do anything without settling my research task first..akan rasa tak sedap hati bile tinggalkan kerja sekolah dan buat keje lain.. tapi takleh la nak asyik 'bercinta' dengan research kan..kenela bersosial dan berjalan2 dan bershopping jugak kan..huhu... maybe macam nila perasaan kakak dan abg senior yang sudah bergraduat PhD itu.. bersusah-susah dahulu bersenang-senang kemudian

azam di hati nak submit 2 chapters sebelum tahun 2012 menjelma
berjayakah? 
sama-sama kita tunggu dan lihat
:)
insyaAllah

hey, winter's coming ppl!
:))






2 voice outs!:

{ happyichigo♥ } at: October 22, 2011 at 9:33 AM said...

qila u can do it!!!
oh orang yang tak pernah jumpe snow mcm dira ni nak jeee merasa winter..tp qila mesti tak suke winter kan!

{ A.k.i.r.a ~ c.h.a.n } at: October 22, 2011 at 6:10 PM said...

tq dira.. :)

apelagi, mehla datang sini.. hehe
winter ni suke, sebab ade winter sale ..haha.. plus bile hari pertama salji turun memang syok.. siap amik gambar n video lagi.. yela..duk sini setahun satu musim je salji turun..sementara stay sini mainla salji puas2. bile balik msia nanti tak jumpa dah :)
tapi yg kureng sikit bile snow sebab sejuuuukkkkk! takleh lama2 kat luar..kejap je main snow kat luar pastu masuk dalam umah balik..

 

Copyright © 2010 Akira~chan Blogger Template by Dzignine | Header Illustration by Emila Yusof