Header

Header
Akira~Chan

November update

| Sunday, November 13, 2011

Salam all

tatau la ada lagi ke visitor yang baca blog ni, sebab dah lama sangat diabaikan..huhu
it's alright, at least i know my family member esp my sista rajin masuk blog ni.. yang penting diorang tahu apa yang anakanda/adinda/kekanda diorang buat kat sini.. :)

at the moment:

i. study
sedang berhempas pulas siapkan part terakhir chapter 2 writing sebelum balik ke tanah air bercuti. oops! ya, saya nak balik kampung. tak lama, kejap je. jadi bagi mengelakkan panic attack sebab keje tak siap, haruslah siapkan ASAP!
akan pulang semula ke sini sebelum krismas, sebab awal tahun depan saya ada banyak research training yang perlu di attend dan juga manuscript yang nak dihantar ke journal.

ii. life
november ni selalu mudah sangat kene penyakit. time nila nak demam, flu, cough sume datang. nasib nasib. tapi compare dengan tahun2 lepas, tahun ni dah takde rasa mellow2 dah, takde seasonal affective disorder atau winter blues dah.. sekarang rasa masa tu macam berlalu cepat sangat.. plus rasa macam banyak lagi keje nak buat selain berblues itu.. :) 

disebabkan kekadang stress bila writing, hubby advice saya supaya pergi exercise bagi release tension sikit, so pergila join aerobic dan zumba di hari minggu. memandangkan jarak leisure center dengan rumah cuma 5 minutes drive, so daku sangatlah gumbira sebab dapat lari kejap dari rumah dan mengeluarkan peluh yang sangatlah susah nak keluar time sejuk2 ni

oh, christmas's around the corner! time ni paling suke sebab sales will be everywhere and up to 80%!..hoho! plus suka sangat dengan diorang punye street and shop decorations. time nila best kalau nak keluar shopping/window shopping malam2.. ;)  oh, i've better start planning what to buy this Christmas! 

these are some of the Christmas catalogues from several stores that we frequently visit to.. tak masuk katalog Argos, Tesco, Sainsbury , Harrods lagi..huhu.. nampak je banyak catalogue, beli nye tatau lagi. ;p...p/s: they are all for grabs when you visit their store, takyah bayar pun.. 

that's all for now.. baibai.

untuk tatapan keluarga terutamanya bagi menghilangkan rasa rindu..huhu
bawah adalah gambar terbaru di'captured' sempena Eid-Adha.. 

Ya, saya comel :p

6 voice outs!:

{ r3d lollip0p ♥ } at: November 14, 2011 at 12:00 AM said...

stay healthy qila ! ;)

{ A.k.i.r.a ~ c.h.a.n } at: November 14, 2011 at 8:44 AM said...

tq kak zieyla..same goes to you too xX

{ The Adlin } at: November 14, 2011 at 12:55 PM said...

qila, met your mom today kat hospital..dia datang menjemput..and terjemput kite skali..hihi!

{ farizah zin } at: December 20, 2011 at 7:18 AM said...

qila...

agak2 barang2 baby brand avent murah x kat sane..hahaha..

{ A.k.i.r.a ~ c.h.a.n } at: December 21, 2011 at 2:19 PM said...

Ainal: didn't see you at the kenduri..keje ye?

Farizah: same je price die kalau convert farizah.. :)

{ farizah zin } at: December 22, 2011 at 1:18 AM said...

hehehe..
ye ke??i tot murah sket kalu nak compare ngan kat sini..
okay!take care ya!!

 

Copyright © 2010 Akira~chan Blogger Template by Dzignine | Header Illustration by Emila Yusof