Header

Header
Akira~Chan

nilai 3

| Thursday, January 1, 2009

as planned,
kami; qila, mama dan mr bf telah ke nilai 3, n9





kununnya nak survey harga barang untuk compare ngan harga kat bandung + teman mama beli curtain je..
tapi in the end kami telah memborong set bunga pahar, bakul hantaran tunang dan beberapa objek hiasan bertema english rose untuk bilik pengantin qila nanti..hehe~ ouh can't help it!
wuWu
n mama pun dapat beli curtain warna favourite nye!
weee~

shots.. not much taken in every shop we've stepped in.. tak semua tokey kdai kat sini sporting untuk bagi kite amik gamba especially for the hantaran and bunga telur part.. so... x dapat amik gambar barang2 tu.. mr boyfie pun amikla gamba bakal isteri die yang chumey ni..hikhik!


6 voice outs!:

{ pawana } at: January 4, 2009 at 12:38 AM said...

yea yea besh shopping!!!
mama nanti kalo nak ke bandung cakap ya!
mahu dititipkan pesanan hahahhaha

{ v e r m i l i o n } at: January 4, 2009 at 1:36 AM said...

adeh..! nak shopping gak cik str0beri..nak..nak!!

{ dijahsaad } at: January 5, 2009 at 7:26 AM said...

posing daun keladi..

haha

{ A.k.i.r.a ~ c.h.a.n } at: January 6, 2009 at 2:47 AM said...

i'm back!! yeay!!

pawana;
aisyey..nape nggak menelpon saya terus jika mau memesan?? takpe..ade oleh-oleh buat anda..tunggu ya?

kak zila;
erk.. cik tomato, kan anda sudah bershoping di lereng Cameron Highlands lebih dahulu dari saya? amboi...

kak dijah;
erm..saya konpius..bagaimana anda menakrifkan posing daun keladi itu..wuWu~

{ ungu violet } at: January 6, 2009 at 4:20 AM said...

u kawin bila ye?

{ A.k.i.r.a ~ c.h.a.n } at: January 7, 2009 at 2:04 AM said...

dear farah @ ungu violet;

6 mac qila nikah n majlis sanding esok harinye..


lalala~

 

Copyright © 2010 Akira~chan Blogger Template by Dzignine | Header Illustration by Emila Yusof